UPDATE Focuri de armă la Timişoara, pentru prinderea unui hoţ algerian. Pentru nici 100 de lei, tânărul riscă până la 15 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii timişoreni au tras mai multe focuri de armă pentru a prinde un hoţ care a mers cu taxiul până la mall şi pe lângă faptul că nu a plătit cursa, a mai luat şi 80 de lei din torpedoul autoturismului.

Tânărul algerian s-a prefăcut că citeşte un ziar pe drumul către mall, cu toate că nu ştie româneşte. Odată ajuns la destinaţie, nu a plătit cursa şi a luat suma de 80 de lei din torpedoul autoturismului. Taximetristul a apucat să alarmeze Poliţia, însă hoţul a fugit în momentul în care a văzut oamenii legii.

„Poliţiştii au tras patru focuri de avertizare pentru prinderea suspectului. Acesta a fost reţinut pe strada Cugir", a declarat Mădălina Mezdrea, de la Biroul de Presă al IPJ Timiş. Tânărul are 19 ani. Se află de câteva zile în România, fiind cazat la Centrul de Tranzit în Regim de Urgenţă din Timişoara, administrat de Oficiul Român pentru Imigrări. În doar câteva zile, a devenit client fidel al poliţiştilor.

„Vineri a furat o sumă de bani de la un magazin de pe Calea Aradului, apoi a furat un telefon mobil din maşina unei femei, după care a spart geamul unui autoturism şi a furat 150 de euro. A fost reţinut pentru 24 de ore şi a ieşit din arest sâmbătă, la ora 17.30", a completat Mădălina Mezdrea.

Din prostie, pentru nici măcar o sută de lei, băiatul riscă acum până la 15 ani de închisoare. "Fiind vorba despre un furt calificat într-un loc public, pedeapsa prevăzută de lege este de la 3 la 15 ani de închisoare", a mai spus Mădălina Mezdrea.

În topul celor mai proşti hoţi prinşi la Timişoara se află un grup de tineri care înainte de o spargere au făcut o listă cu numele lor, obiectele de care au nevoie pentru a comite furtul, dar şi ce vor să ia din localul pe care îl spărgeau. Cu toţii se află în prezent după gratii.

Culmea prostiei si hoţiei: au făcut o listă pentru spargere şi i-a prins poliţia cu ea, după jaf

image
image
image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU HOŢII

Hoţii care au înscenat jaful de la clubul de manele "Amnesia" au fost trimişi în judecată

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite