Hoţii care au înscenat jaful de la clubul de manele "Amnesia" au fost trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii de la Parchetul Judecătoriei Timişoara au finalizat dosarul în care au fost anchetaţi cei şase tineri care au înscenat jaful de la clubul de manele „Amnesia”. Tinerii vor fi judecaţi la Judecătoria Timişoara pentru furt calificat.

Flavian Călin (23 de ani), Alexandru Codruţ Pârvu (22 de ani), Ovidiu Şandor (23 de ani), Floris Leonard Călin (17 ani), Claudia Gheorghe (20 de ani) şi Cristian Groza (24 de ani) pot fi incluşi pe lista celor mai proşti hoţi din lume. Tinerii au pus la cale pas cu pas jaful de la barul la care prietena lor era angajată. Mai exact, într-o noapte de la începutul lunii ianuarie, Claudia Gheorghe , barmaniţă la clubul „Amnesia”, i-a anunţat pe ceilalţi tineri că barul s-a eliberat şi se pot apuca de „lucru”. În timp ce doi dintre hoţi au rămas „de şase”, doi au intrat în bar şi au furat un laptop, o orgă şi un telefon mobil. Pentru a da credibilitate jafului, unul din hoţi i-a dat un pumn peste faţă iubitei sale. După ce hoţii s-au făcut nevăzuţi, tânăra a alertat Poliţia susţinând că a fost tâlhărită.

image
image
image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU HOŢII

Daţi de gol de lista cu instrucţiuni pentu jaf


image
image
image
image

CLICK AICI PENTRU LISTA COMPLETĂ A HOŢILOR


Poliţiştilor nu le-a trebuit mult să dea de urma hoţilor, constatând că tot jaful a fost înscenat, realizându-se cu largul concurs al barmaniţei. Oamenii legii au reuşit să întocmească o listă de suspecţi, iar pasul următor a fost să îi viziteze acasă. Poliţiştii au găsit la unul dintre suspecţi o orgă care fusese furată din clubul de manele. Pe lângă orgă era şi lista participanţilor la jaf, lista cumpărăturilor făcute pentru jaf, respectiv o listă cu obiectele de valoare ce trebuiau furate. Pe listă mai erau specificate şi cumpărăturile ce trebuiau făcute de Codruţ Pârvu, astfel încât jaful să fie un succes. Hoţul trebuia să cumpere mănuşi, căciuli, încălţări, o rangă, dar şi o plasă de rafie care să fie neapărat mare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite