Culmea prostiei si hoţiei: au făcut o listă pentru spargere şi i-a prins poliţia cu ea, după jaf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Timişoara i-au prins pe cei mai proşti hoţi din lume. Sunt cinci la număr şi au reuşit performanţa să lase în plasa de rafie cu obiectele furate şi lista cu participanţii la jaf, lista cumpărăturilor făcute pentru jaf şi obiectele pe care trebuiau neapărat să le fure, respectiv prada care era opţională şi nu trebuia luată neapărat.

Ovi, Costi, Leo şi Codruţ au ajuns pe buzele tuturor poliţiştilor din Timişoara drept cei mai proşti hoţi cu care anchetatorii au avut ocazia să intre în contact. Pe lângă titulatura de hoţi proşti, oamenii le-au mai acordat şi distincţia "de cei mai bine organizaţi hoţi". Cei patru hoţi, alături de o a cincea persoană, care a fost complice, au pus la punct pe hârtie un plan genial prin care urmau să jefuiască un bar de manele din Timişoara. Una dintre angajatele barului "Amnezia" urma să simuleze jaful, iar hoţii să se îmbogăţească peste noapte.

Topul hoţilor proşti: campion e un violator ce şi-a uitat chiloţii la victimă, iar pe locul patru o hoaţă făcută knockout de două băbuţe

Cum s-au dat de gol hoţii?

Oamenii legii au reuşit să întocmească o listă de suspecţi, iar pasul următor a fost să îi viziteze acasă. Poliţiştii au găsit la unul dintre suspecţi o orgă care fusese furată din clubul de manele. Pe lângă orgă era şi lista participanţilor la jaf, lista cumpărăturilor făcute pentru jaf, respectiv o listă cu obiectele de valoare ce trebuiau furate.

image

CLICK AICI PENTRU LISTA COMPLETĂ A HOŢILOR

Bazându-se pe listă, poliţiştii i-au ridicat ca din oală pe Ovi, Costi, Leo şi Codruţ. Ei s-au dat uşor de gol, ba chiar le-au spus că angajata barului era complicele lor.

Pe listă mai erau specificate şi cumpărăturile ce trebuiau făcute de Codruţ Pârvu, astfel încât jaful să fie un succes. Hoţul trebuia să cumpere mănuşi, căciuli, încălţări, o rangă, dar şi o plasă de rafie care să fie neapărat mare.

image
image
image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU HOŢII

Odată ajunşi la barul de manele "Amnezia", cei patru hoţi şi complicele lor trebuiaun să fure neapărat laptopul din club, televizorul şi orga, ultimul obiect valorând 3.000 de euro. Laserele din club şi băuturile fac parte din lista de obiecte ce puteau fi furate dacă hoţii ar fi avut suficient timp la dispoziţie.

Jaful de la barul de manelişti din Timişoara a fost înscenat. Angajata a fost bătută de iubitul ei, cei doi având nevoie de bani GALERIE FOTO

"Cei patru hoţi au fost prezentaţi astăzi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzaţia de furt calificat. O a cincea persoană, care era angajată a barului, este complicea grupului", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite