Durerea sfâşietoare a părinţilor care şi-au îngropat fata moartă după o injecţie GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Larisa Micle a fost înmormântată în rochie de mireasă. Doctorul acuzat de familie pentru moartea Larisei Micle nu a fost primit la înmormântare. Alaiul funerar s-a oprit şi la şcoala unde a învăţat tânăra, zeci de elevi văzând-o pentru ultima oară pe tânără în rochia albă.

Larisa Micle, fată moartă după 11 zile de comă, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Tânăra a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă, iar verişoarele primare au machiat-o pentru ultima oară. În drum spre cimitir, alaiul de înmormântare s-a oprit în faţa Şcolii Generale din Liebling, unde toţi elevii au putut să îi spună rămas bun Larisei.

Medicul acuzat de moartea fetei de 14 ani: "Nu am ce să îmi reproşez. Sunt medic, nu Dumnezeu. Părinţii fetei sunt de vină pentru moartea ei"

Tatăl fetei de 14 ani, care a murit după o injecţie: „Vreau ca medicii să nu mai omoare oameni şi apoi să se spele pe mâini"

DRAMĂ Tânără în comă, la un pas de moarte cerebrală, din cauza unei injecţii împotriva durerilor de cap cauzate de ciclul menstrual

"Am plecat în Italia ca să obţin un trai mai bun pentru familia mea. Larisa era singurul nostru copil. Orice mamă visează la nunta fiicei sale. Eu sunt nevoită acum să o mărit cu cerul şi nu cu pământul. Cu o zi înainte să ajungă în comă, am vorbit cu Larisa la telefon. A fost pentru ultima oară când am auzit-o fericită: tocmai primise buletinul de identitate, de care s-a putut bucura doar o zi", a spus Dana Micle, mama Larisei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA ÎNMORMÂNTARE

image
image
image

Rude din toată ţara s-au strâns să o conducă pe ultimul drum, însă familia a decis că medicul de familie care a tratat-o pe tânără să nu fie primit la funeralii. "Plâng şi mă întreb care mai e rolul nostru pe pământ, acum că am rămas fără fiică. Viaţa e atât de incorectă", a spus tatăl fetei, Simion Micle. În continuare familia în consideră vinovat pe doctor, însă până să facă o plângere la Colegiul Medicilor, ei aşteaptă rezultatele autopsiei.

LARISA MICLE A FOST PLÂNSĂ ŞI LA ŞCOALĂ

image
image
image

Cu două zile înainte de înmormântare, părinţii au citit un oracol în care erau anunţaţi că joi fiica lor va fi atât mireasă, cât şi prinţesă. "Fiica mea s-a măritat cu cerul şi nu cu pământul. Avea un viitor atât de frumos în faţă. Larisa a fost o păpuşă pentru noi. Îi plăcea să înveţe, să facă sport, ne ajuta tot timpul şi îşi făcea foarte uşor prieteni. Acum trebuie să ne luăm rămas bun de ea", a mai spus Simion Micle.

image
image
image
image

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cât de periculoasă este viaţa...

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite