Medicul acuzat de moartea fetei de 14 ani: "Nu am ce să îmi reproşez. Sunt medic, nu Dumnezeu. Părinţii fetei sunt de vină pentru moartea ei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul acuzat de intrarea în comă, moartea cerebrală şi decesul Larisei Micle, fetiţa de 14 ani, nu se simte vinovat în acest caz. El continuă să îşi practice meseria, să ofere consultaţii şi tratamente. "Mi-am făcut meseria şi nimic mai mult. Nu aveam de unde să ştiu că pacienta are sinuzită. Nu mi s-au oferit suficiente indicii", a spus Claudiu Klemens.

VOCEA BANATULUI Cioclul în halat alb şi călăul cu costum Armani

La mai bine de 24 de ore de la moartea Larisei Micle, care a stat în comă de gradul IV aproape 11 zile, cazul încă nu a fost clasat. În această dimineaţă va avea loc autopsia trupului neînsufleţit. Medicii trebuie să afle din ce cauză a murit tânăra, iar dacă injecţia care a fost administrată înainte de leşinul şi intrarea în comă a fetei are vreo legătură cu moartea acesteia.

image

foto: doctorul Claudiu Klemens

"Soţul meu şi-a făcut meseria. Nu spun acest lucru pentru că îmi este soţ, ci pentru că este un cadru medical profesionist. Nu am mai avut asemenea probleme niciodată. Îmi pare rău că pacienta a murit, dar noi nu avem nicio vină. Acea injecţie nu avea cum să facă atâta rău. Am avut grijă de Larisa ca de orice pacient. Nu aveam de unde să ştim că ea are sinuzită. Ea nu prezenta suficiente simptome. Acum, după moartea ei, am înţeles de la rude că fata a avut dureri de cap zile întregi la rând. De vină pentru moartea ei sunt doar părinţii ei. Cum poţi să stai acasă cu o copilă care se plânge de dureri de cap. Eu şi nici soţul meu nu avem ce să ne reproşăm. Am intervenit în mod profesionist", a spus doctorul Diana Klemens, soţia medicul ui de familie Claudiu Klemens.

CLICK AICI PENTRU POZE CU TÂNĂRA ÎNAINTE DE COMĂ

image
image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU TÂNĂRA DUPĂ CE A INTRAT ÎN COMĂ

image

DRAMĂ Tânără în comă, la un pas de moarte cerebrală, din cauza unei injecţii împotriva durerilor de cap cauzate de ciclul menstrual

Misterul morții elevei de 14 ani, al cărei cadavru a fost găsit după șase zile în apele Mureșului

Claudiu Klemens a fost acuzat de părinţii Larisei Micle de faptul că a tratat-o greşit pe tânăra. Acesta s-a plâns de dureri de cap, iar medicul de familie a bănuit că de vină ar fi ciclul menstrual - spun părinţii. Medicul a decis să facă o injecţie, iar câteva ore mai târziu, Larisa Micle ajungea în comă la Spitalul Judeţean din Timişoara.

image

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cât de periculoasă este viaţa...

 

image
image
image image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite