Tatăl fetei de 14 ani, care a murit după o injecţie: „Vreau ca medicii să nu mai omoare oameni şi apoi să se spele pe mâini”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simion Micle cu greu a reuşit să treacă peste drama provocată de moartea fiicei sale, care a stat 11 zile în comă. Bărbatul spune că nu vrea să facă vreo avere de pe urma medicului de familie şi nici ca acesta să fie condamnat. „Vreau ca medicii să îşi facă meseria şi să nu mai omoare oameni, iar pe urmă să să spele pe mâini şi să spună că pacientul nu a avut zile", spune tatăl îndurerat.

Familia Micle aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul autopsiei, iar pe urmă vor decide dacă vor sesiza Colegiul Medicilor. Părinţii îndureraţi încă nu îşi explică cum a fost posibil ca fiica lor să ajungă în comă, iar apoi în moarte cerebrală.

CLICK AICI PENTRU POZE CU TÂNĂRA ÎNAINTE DE COMĂ

image
image
image

„Trebuie să existe un vinovat. Cel mai mult îmi este frică de posibilitatea ca acest caz să nu fie muşamalizat. Condamnarea medicului nu mă linişteşte. Oricând poate să moară copilul altei familii. Vreau ca medicii să îşi facă meseria şi să nu mai omoare oameni, iar pe urmă să să spele pe mâini şi să spună că pacientul nu a avut zile. Medicii au jurat că vor salva vieţi. Viaţa Larisei nu a fost salvată", a spus Simion Micle.

DRAMĂ Tânără în comă, la un pas de moarte cerebrală, din cauza unei injecţii împotriva durerilor de cap cauzate de ciclul menstrual

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU TÂNĂRA DUPĂ CE A INTRAT ÎN COMĂ

image

Înmormântarea fetei de 14 ani va avea loc mâine dimineaţă în comuna Liebling, Larisa Micle urmând să fie îmbrăcată... în rochie de mireasă. „Vă întreb dacă e normal ca părinţii să îşi înmormânteze copiii? Îi creştem, avem grijă de ei, dar pretenţia normală de la viaţă e ca ei să rămână pe pământ mai mult decât noi", mai spus îndurerat Simion Micle.

Medicul acuzat de moartea fetei de 14 ani: "Nu am ce să îmi reproşez. Sunt medic, nu Dumnezeu. Părinţii fetei sunt de vină pentru moartea ei"

image

Doctorul Claudiu Klemens a fost acuzat de părinţii Larisei Micle de faptul că a tratat-o greşit pe tânăra. Acesta s-a plâns de dureri de cap, iar medicul de familie a bănuit că de vină ar fi ciclul menstrual - spun părinţii. Medicul a decis să facă o injecţie, iar câteva ore mai târziu, Larisa Micle ajungea în comă la Spitalul Judeţean din Timişoara.

 

image
image
image image

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cât de periculoasă este viaţa...

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite