FOTOGALERIE Cadou de fiţe de 1 milion de euro făcut de Zaher Iskandarani pentru fiul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversatul afacerist sirian Zaher Iskandarani, "Prinţul" contrabandei cu tutun din Banat, a investit peste un milion de euro într-un club de fiţe pentru beizadeaua lui, Rami. Avocaţi, judecători, doctori, politicieni şi oameni de afaceri au fost văzuţi la mesele clubului, deloc ieftin.

Afacerile ilegale ale lui Zaher Iskandarani, care a cheltuit 1 milion de euro pentru un club de fiţe

Suspecţii de omor în cazul fiului de judecător, monitorizaţi de la etaj



Afaceristul sirian Zaher Iskandarani, prinţul contrabandei cu ţigări din Banat, a ţinut să ignore criza financiară şi a învestit peste un milion de euro pentru a deschide clubul de cinci stele, Swiss House. Complexul, situat pe malul canalului Bega, este format din trei corpuri: un bar, un club de biliard, la subsol. Într-o altă anexă a clădirii funcţionează o casă a căsătoriilor şi spaţiu de evenimente. În perioada verii, va funcţiona şi o terasă. Zaher a lăsat afacerea pe mâna fiului său, Rami Iskandarani (foto), care la doar 25 de ani, se poate considera deja patron. “Eu nu mă ocup de aceată afacere. Nu sunt deloc implicat. Îi las pe alţii”, a declarat, misterios, Zaher Iskandarani pentru reporterii Adevărul de Seară Timişoara.


Rami Iskandarani, fiul "Prinţului Banatului"


Apropiaţii omului de afaceri ne-au declarat că investiţia a costat peste un milion de euro, iar Zaher nu va interveni în niciun fel în afacere, lăsându-l pe fiul său să facă profit în următorii cinci ani.



CEA MAI RECENTĂ AFACERE A LUI ZAHER ISKANDARANI: 13,7 MILIOANE DE EURO EVAPORATE PE RUTA ROMÂNIA - SIRIA

Zaher Iskandarani la clubul Swiss House

Filmul uciderii unui fiu de judecător de către interlopi

Lumea bună se adună

Deşi s-a deschis de doar câteva săptămâni, clubul a devenit deja locul perferat al high-life-ului timişorean. Pentru 50 ml de wisky cu Pepsi costă 21 de lei, iar o cafea sau o băutură răcoritoare este 7 lei. Sâmbătă aici a avut loc o prezentar de modă, colectia Papilio a Cristinei Lazar  şi clubul a fost plin de lume bună. Printre alţii afaceriştii Marius Cristescu şi Ionuţ Nasleu, europarlamentarul Cristian Buşoi sau Marcel Tolcea, directorul Muzeului de Arte. Nu a lipsit nici vedeta OTV, Stelian Ogică.



S-a făcut cetăţean model

Zaher Iskandarani, poreclit “Prinţul Banatului”, cercetat în nenumărate dosare penale de contrabandă cu ţigări şi tutun realizată la graniţele de Vest şi condamnat pentru infracţiuni de fals, îşi doreşte să fie un cetăţean model. Iskandarani a promis magistraţilor timişoreni că a abandonat orice activitate ilegală din momentul în care a ieşit ultima dată din puşcărie, la începutul anului 2006. “Vă rog să dispuneţi reabilitarea mea judecătorească de condamnarea pe care am suferit-o. Îmi am asigurată existenţa prin muncă şi alte mijloace oneste”, a scris Zaher în cererea formulată judecătorilor.



Generalul Pitulescu, ex-şef Poliţia Română: „Zaher are nevoie de cazier alb pentru afaceri”

Zaher Iskandarani, „Prinţul Banatului”, vrea să îşi şteargă trecutul infracţional din cazier

Schimbarea la faţă a lui Zaher Iskandarani: „Îmi asigur existenţa prin muncă şi alte mijloace oneste”


Zaher Iskandarani la clubul Swiss House
Zaher Iskandarani la clubul Swiss House
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite