FOTO+VIDEO O piţipoancă a făcut ravagii în centrul Timişoarei după ce a blocat o piaţă întreagă - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O timişoreancă a fost "pe buzele" şoferilor în această dimineaţă după ce a blocat accesul în centrul Timişoarei. Poliţiştii au trecut prin zonă fără să îi intereseze. După ce a revenit la maşină, femeie a fost la un pas să lovească un pieton şi să intre într-o maşină de taxi.

Situaţia incredibilă a avut loc în această dimineaţă în centrul Timişoarei, în Piaţa Sfântul Gheorghe, unde locurile de parcare reprezintă o mare problemă. O şoferiţă a crezut că a găsit o soluţie prin parcarea maşinii în mijlocul drumului. A pornit avariile, şi-a lăsat maşina în drum şi dusă a fost. Din acel moment, circulaţia în centrul Timişoarei a fost dată peste cap, iar şoferii au avut doar "gânduri de bine" la adresa femeii.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image

În zadar au fost date telefoane la Administraţia Domeniului Public sau la Poliţie, pentru că cele două instituţii nu au reuşit să ajungă în timp util la locul incidentului. "E tipic pentru România ce s-a întâmplat. Nici măcar nu ştiu dacă şoferiţa are permis. Cum să parchezi în mijlocul drumului? Înţeleg dacă acest lucru s-ar fi întâmplat lângă un spital, iar doamna ar fi avut vreo urgenţă", a spus Gheorghe Dumitriov, unul dintre şoferii blocaţi în Piaţa Sfântul Gheorghe.



După 40 de minute de blocaj, şoferiţa a reapărut în Piaţa Sfântul Gheorghe din Timişoara. Şi-a cerut scuze, şi-a scos din geantă ochelarii de soare şi a vrut să plece în viteză. Doar că a fost la un pas să izbească un taximetrist. Şi-a revenit din şoc şi a mai apăsat odată pe pedala de acceleraţie. De data aceasta era să calce un pieton. "În cei 30 de ani de experienţă de şofer nu am mai întâlnit un asemenea specimen la volan", a spus Elena Szekely.

image
image

Cel mai probabil, poliţiştii de la Rutieră se vor autosesiza în acest caz.

UPDATE
Şoferiţele care blochează traficul în Timişoara nu sunt o noutate

În luna februarie, sute de şoferi timişoreni au fost nevoiţi să circule pe contrasens pe bulevardul Pestalozzi, fiind nevoiţi să ocolească un Mercedes SLK aflat pe mijlocul drumului. Maşina a fost parcată pe trotuar, însă şoferiţa a uitat-o scoasă din viteză, iar automobilul a alunecat în mijlocul şoselei, blocând circulaţia. În timp ce şoferii care treceau prin zonă îl înjurau pe cel care şi-a lăsat maşina „în derivă", pietonii s-au fotografiat cu automobilul.
CLICK AICI PENTRU POZE DE ATUNCI.

În luna iunie 2009, O şoferiţă a blocat mai mulţi oameni într-o bancă. Deşi în jur era plin de locuri de parcare, tânăra nu a putut să parcheze decât în faţa uşii unei bănci din Piaţa Operei din Timişoara. După ce a parcat, femeia a plecat la cumpărături Astfel, nimeni nu mai putut să intre sau să iasă din bancă timp de o oră.
CLICK AICI PENTRU DETALII DE LA ACEL EVENIMENT.

image

Urmăriţi timişoara.adevărul.ro pentru a afla ce măsuri va lua Poliţia Rutieră

Citeşte şi

VIDEO Muncitorii de la Drumuri mută maşinile prin Timişoara cu excavatorul


EXCLUSIV Cum să fii „afacerist de succes” iubindu-te cu o piţipoancă celebră

IDEO Şmecherii îşi bat joc pe youtube de poliţiştii din capitala Banatului

Citeşte despre alte piţipoance:

Piţipoanca lui Mazăre jr a schilodit un bătrân. Victima a intrat în a doua operaţie

FOTO Fiica unui comisar de la Garda Financiară Constanţa a mutilat un om

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite