VIDEO Timişoara: A blocat cu maşina uşa unei bănci şi a plecat la cumpărături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şoferiţă a blocat în cursul zilei de sâmbătă mai mulţi oameni într-o bancă. Deşi în jur era plin de locuri de parcare, tânăra nu a putut să parcheze decât în faţa uşii unei bănci din Piaţa Operei din Timişoara. După ce a parcat, femeia a plecat la cumpărături Astfel, nimeni nu mai putut să intre sau să iasă din bancă timp de o oră, informează Realitatea TV.

Parcarea "reuşită" de tânără nu numai că a blocat în incinta băncii toţi clienţii care se aflau în interior la acel moment şi toţi angajaţii, ci a mai si creat panică în răndul celor captivi care au început să se gândească dacă nu cumva ar putea fi vorba de o maşină capcană.

Din păcate fiind vorba de ziua de sâmbătă cei care ar fi putut ridica maşina nu lucrau. Astfel atât poliţia cât şi cei captivi au foast nevoiţi să o aştepte pe tânără să se întoarcă de la cumpărături. Astfel, femeia a fost amendată pentru parcare neregulamentară.


REALITATEA.NET - O şoferiţă a luat " ostatici"  clienţii unei bănci, timp de o oră, cu o parcare " ca la carte" !  - VEZI VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite