Ezoteristul-gorilian Lorin Fortuna: „NASA minte şi manipulează!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lorin Fortuna în faţa schiţelor transmise de "gorilieni"
Lorin Fortuna în faţa schiţelor transmise de "gorilieni"

Lorin Fortuna este unul din cei care susţin ideea că populaţia globului este alcătuită din gorilieni şi mutanţi civilizaţionali. Timişoreanul spune că NASA este condusă de mutanţii vulturieni, care au ţinut să transmită un mesaj în lupta cu "băştinaşii".

Lorin Fortuna crede în calendarul Maya conform căruia, în 2012, va veni sfârşitul lumii, iar din cei 6,6 miliarde de oameni, vor scăpa doar 600.000 de milioane, care fac parte din civilizaţia băştinaşă. Fortuna susţine că, în această dimineaţă, a intrat în contact cu „dispeceratul civilizaţiei gorielene, pentru a cere informaţii despre comunicatul transmis de NASA”, cu privire la descoperirea unei supernove care s-ar putea transforma într-o gaură neagră. Timişoreanul a cerut lămuriri şi spune că veştile sunt liniştitoare. 
NASA susţine că planeta Cristiana (Terra) ar fi în pericol de a fi distrusă ca urmare a producerii unei găuri negre, care în măsura ce va creşte va absorbi planeta. De asemenea, au vorbit despre o furtună stelară de mari proporţii. NASA minte şi manipulează! La fel cum au făcut-o şi cu alte ocazii cum ar fi expediţia pe Lună”, a declarat Lorin Fortuna.

Ultimatum pentru mutanţi

Revoluţionarul bănăţean afirmă că NASA este o instituţie care este condusă de persoane care fac parte din civilizaţia mutanţilor civilizaţional din rândul vulturienilor negri. „Respectivele informaţii transmise de NASA sunt false. Aceştia au răspuns la ulitimatumul transmis de civilizaţia goriliană legat de activităţile pe care le-au intreprins mutanţii până în prezent. Globul este supus unei agresiuni incredibile care a început în urmă cu peste 2.000 de ani”, a mai spus Fortuna.



Invazia mutanţilor civilizaţionali

Lorin Fortuna a explicat că civilizaţii de tip vuluriană, peştiliană, reptiliană, balauriană etc. au invadat pământul distrugându-i pe băştinaşii gorilieni. „Ei au fost avertizaţi că dacă nu se vor retrage din baze se va trece la sancţiuni. Data limită este 19.12.2010. Se tem că vor fi anihilaţi. Astfel, cei de la NASA au fost programaţi să creeze o psihoză de masă care ne-a speriat un pic. Ne şantajează cu gaura neagră. După ce am primit informaţiile de la dispeceratul civilizaţional galactic central gorilian ne-am liniştit”, afirmă ezoteristul.

Comunică la nivel astral

După teoria lui Lorin Fortuna, pe planetă există în jur de 5,7 miliarde de mutanţi, care au sporit populaţia cu mult peste nivelul normal. "De asta este nevoie să vină sfârşitul lumii prin care se va face o selecţie”, adaugă Fortuna.  

Lorin Fortuna susţine că poate intra în comunicare cu „demiurgul suprem”, „conducătorul planetei”, care îi transmite informaţiile pe care le cere. „Mă pun la masă şi iau legăura cu animatorul existenţional. Intră în legătură cu tine, îţi spune cine este, ce-i cu tine”, a mai spus Lorin Fortuna.

Citiţi şi:

"Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă

Dispută aprinsă între Ştefan Popa Popa’s şi Lorin Fortuna despre sfârşitul lumii

Revoluţionarul Lorin Fortuna: "De peste zece ani am o comunicare telepatică cu o anumită ierarhie, la nivel galatic central"


Lorin Fortuna
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite