Revoluţionarul Lorin Fortuna: "De peste zece ani am o comunicare telepatică cu o anumită ierarhie, la nivel galatic central"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lorin Fortuna
Lorin Fortuna

Lorin Fortuna, invitat la OTV, a ţinut să îi atenţioneze pe oamenii politici din România că se apropie sfârşitul lumii. Acesta susţine că este nevoie de crearea unui centru de apărare ezoterică.

Timişoreanul Lorin Fortuna, invitat la emisiunea Dan Diaconescu Direct, a vorbit despre previziunile privind anul 2012. Una dintre ele este legată de Calendarul Mayaş, care descifrat de cercetători, anunţă sfârşitul lumii în 2012. Fortuna a ţinut să facă un apel public pentru crearea unui centru de apărare ezoterică.

 „Înainte de război se face o pregătire psihologică. Se face o pregătire de artilerie. Înainte de conflict se face şi o pregătire ezoterică. Actualul preşedinte are o mare posibilitate de a spijini România, ce nu a făcut Iliescu. Trebuie creat un institut ezoteric, toată lumea are. Iliescu a ascultat ce i-am spus, dar nu a făcut nimic”, a spus Lorin Fortuna.

Luat în evidenţă de o civilizaţie extraterestră


Lorin Fortuna susţine că sfârşitul lumii va semăna cu dispariţia civilizaţiei maya, înainte de anul 1400. „Mayaşii au dispărut şi au lăsat o ţară goală. Au fost luaţi de o navă şi duşi în altă parte cu puţin înainte ca tăvălugul spaniol şi portughez să radă tot ce era civilizaţie autentică. Mayaşii au lăsat un sistem ciclic de cronometrare a timpului şi au spus că <vom reveni la sfârşitul timpului>”, a mai declarat Fortuna, la OTV.

Ezoteristul bănăţean afirmă că o parte din populaţie va fi selectată în 2012. „De peste zece ani am o cumunicare telepatică cu o anumită ierarhie, la nivel galatic central. M-au luat în evidenţă, au început să îmi transmită informaţii. Noi, comunicatorii astrali, suntem din cadrul civilizaţiei goriliene”, a mai declarat Fortuna.

Băsescu a fost sprijinit de civilizaţia iguaniferă

În opinia lui Lorin Fortuna, din 6,6 miliarde de oameni, cât numără populaţia pământului, 600 de milioane de oameni vor scăpa de Apocalipsă. Cei care vor scăpa sunt cei care fac parte din civilizaţia goriliană. „A existat o agresiune deosebit de puternică realizată de către alte civilizaţii. Cele mai periculoase au fost civilizaţia reptiliană, şerpiliană, balauriană şi iguaniferă”, a mai spus Fortuna.

El a declarat că Traian Băsescu a fost sprijinit la ultimele alegeri prezidenţiale de civilizaţia iguaniferă. „Toate forţele politice sunt controlate de anumite tipuri de masonerii, care la rândul lor sunt guvernate de civilizaţii extraplanetare. Bătălia dintre Băsescu şi Geoană era dată de interesesele unor civilizaţii extraplanetare”, a explicat Lorin Fortuna.

Revoluţionar guru

Lorin Fortuna a fost unul din personajele centrale ale Revoluţiei din Decembrie 1989, de la Timişoara. A înfiinţat, pe 20 decembrie, Frontul Democratic Român, în balconul Operei. Era omul care i-a luat locul prim-secretarului Radu Bălan, la conducerea judeţului şi devenit personajul numărul unu în Timiş până pe 21 ianuarie 1990.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite