EXCLUSIV Studenta de la Medicină care şi-a ucis copilul născut în toaleta căminului mai are o singură şansă să scape de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Timişoara a respins apelul declarat, de studenta de la Medicină care şi-a omorât pruncul născut în toatela căminului, împotriva sentinţei prin care a fost condamnată la cinci ani de închisoare. Iuliana Mihail mai are o singură şansă de a scăpa de închisoare.

EXCLUSIV Studenta de la Medicină care şi-a ucis copilul născut în toaleta căminului, condamnată la cinci ani de închisoare

Iuliana Mihail a fost condamnată în primă instanţă de judecătorii Tribunalului Timiş, la cinci ani de închisoare, cu executare. Tânăra a fost trimisă în judecată pentru pruncucidere, dar judecătorii i-au schimbat încadrarea în omor calificat şi au condamnat-o la cinci ani de închisoare. Tânăra a declarat apel, care s-a judecat la Curtea de Apel Timişoara. Magistraţii de aici au menţinut însă sentinţa emisă de Tribunal şi au condamnat-o pe Iuliana Mihail la cinci ani de închisoare. Tânăra mai are o singură cale de atac, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"

Nu a ştiut că a născut

În martie 2008, Iuliana Mihail a născut în toaleta căminului de la Medicină. Tânăra a susţinut că, cu două zile înainte de a naşte, a asistat la un meci de fotbal pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara. Imediat după meci, studenta îşi aminteşte că a avut dureri de spate, dar credea că are probleme cu rinichii, ea având şi în trecut asemenea dureri. 

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Studenta a luat mai multe calmante, apoi a mers la Spitalul Judeţean Timişoara, unde i-a fost administrat un analgezic mai puternic şi s-a întors la cămin. După o zi de dureri infernale, studenta a născut, în toaleta de la etajul IV din cămin, un copil despre care medicii legişti spun că a fost viu, dar a murit înecat în lichid amniotic. În timpul procesului, studenta a spus că nu îşi aminteşte că a născut în toaletă şi nici că şi-a lăsat copilul în vasul WC-ului. „Mă simţeam rău şi am decis să mă duc la toaletă. Am fost dusă de o colegă şi de sora mea, care au venit cu mine până la uşa toaletei. Acolo nu ştiu ce s-a întâmplat, nu ţin minte nimic despre copil. Eram mai mult leşinată, aproape într-o stare de inconştienţă, iar colegele mele nu au văzut copilul, pentru că m-au luat tot de la uşa toaletei. Nu credeam că sarcina mea este aşa de avansată. Credeam că sunt în luna a patra sau a cincea”, a declarat  tânăra.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite