EXCLUSIV Sexy consiliera de la IMM Bianca Jurcă devine avocată. Vrea să se specializeze pe divorţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Jurcă
Bianca Jurcă

Frumoasa timişoreancă spune că a renunţat definitiv la politică şi nici nu mai vrea să iasă în evidenţă prin pictoriale sau prezentări de modă. Bianca Jurcă are de gând să îşi deschidă un cabinet de avocatură în Timişoara şi să îşi ajute semenii.

După ce a renunţat să mai lucreze cu mama ei la Interprinderi Mici şi Mijlocii, Bianca Jurcă a decis să îşi schimbe radical stilul de viaţă. Frumoasa timişoreancă spune că prezentările de modă şi sesiunile foto vor ajunge pentru ea la stadiul de hobby, Bianca Jurcă având planuri mari.

PORTRET: Bianca Jurcă în finala Miss World Championship

Bianca Jurca, una dintre frumoasele din capitala Banatului, a câştigat un concurs „fantomă" de miss

Ea are de gând să se folosească de diploma pe care a primit-o după ce a absolvit facultatea de drept. Astfel, zilele acestea, Bianca îşi va deschide cabinet de avocatură în oraşul de pe Bega.

Bianca Jurcă

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO BIANCA JURCĂ

"Am stat o perioadă şi m-am gândit foarte bine la ce vreau să fac pe viitor. Am terminat facultatea de drept şi am de gând să pun în aplicare tot ce am învăţat. Meseria de avocat e de viitor. Acum lucrez la amenajrea cabinetului. Nu îmi este frică de muncă. Chiar cred că sunt o avocată bună", a spus Bianca Jurcă, în exclusivitate pentru timisoara.adevarul.ro.

POLITICĂ SEXY: Timişoreanca Bianca Jurcă se visează Elena Udrea

Timişoreanca spune că are de gând să se axeze pe partea civilă, cu precădere pe litigii şi divorţuri. "Nu am ales domeniile cele mai bănoase, ci specializările pentru care am studiat cel mai mult. Momentan nu o să mă ating de cazurile penale. Nu am suficientă expertiză", a mai spus Bianca Jurcă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite