POLITICĂ SEXY: Timişoreanca Bianca Jurcă se visează Elena Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focoasa brunetă care cochetează cu politica doreşte să se vadă în pielea Elenei Udrea. După ce s-a despărţit de Cristian Daminuţă, modelul spune că şi-a rărit prezentările şi se concentrează pe afaceri. Vestea bună pentru bărbaţi este că Bianca Jurcă este singură şi disponibilă.

CITEŞTE ŞI:

VOCEA BANATULUI Tupeul piţipoancei cu lipici la funcţii publice

Bruneta care a devenit celebră la prefectură îşi doreşte din ce în cel mai mult o carieră politică. Dacă ar fi să aleagă, Elena Udrea este personajul ei politic favorit. „O admir pe doamna Udrea şi mi-aş dori să ajung unde a ajus ea. Femeile ajung foarte greu pe podiumul înalt", spune bruneta. „Deocamdată, nu sunt activă pe plan politic, dar am s-o iau de jos. Politica şi modellingul nu prea au legătură. Este foarte greu să faci ceva în politică ca şi model", consideră Bianca. Printre ocupaţiile fostei bombe sexy de la prefectură se numără şi grădinăritul, la bunica ei. „O ajut pe bunica des să pună cartofi în grădină. Am crescut cu ea şi, cum are probleme cu sănătatea, nu e mare lucru să stăm o zi să plantăm cartofi", povesteşte aceasta.

image

Cu Cristi am rămas amică

„Ne-am despărţit, dar mai vorbim. După o perioadă, sunt sigură că o să treacă şi vom fi amici. Nu e nicio supărare, dar ne certam prea mult. Nu cred că o să ne împăcăm, dar nu zic niciodată, niciodată.", spune Bianca despre relaţia ei cu Cristi. „Deocamdată, nu există nimeni concret în viaţa mea. Am diferiţi pretendenţi, dar, deocamdată îi consider parteneri de cafea", mărturiseşte Jurcă, care spune că visează la un partener şi o familie. Bărbatul vieţii ei trebuie să fie înalt, brunet şi să îi fie alături, tot timpul. „Trebuie să aibă şi un job stabil şi să fie cel puţin de nivelul meu în carieră", a explicat bruneta despre bărbatul ideal, cu care îşi doreşte doi copiii.

N-aş poza nud

Chiar dacă îi plac pozele în ipostaze sexy, bănăţeanca spune că nu s-ar dezbrăca niciodată, complet. „Îmi place să pozez în lenjerie, dar nicidecum nu aş poza într-o  revistă pentru adulţi. Chiar am avut ocazia, am avut destule oferte, dar le-am refuzat"spune aceasta. În schimb, Bianca este fană a operaţiilor estetice, chiar dacă, deocamdată spune că are numai implanturi pentru augmentarea bustului. „Mai târziu, nu spun că nu îmi voi face diferite corecturi, dacă o să am nevoie. Deocamdată, am silicoane de şase ani şi mă simt foarte ok în pielea mea aşa", a conchis bruneta.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite