EXCLUSIV O ucigașă cu BMW, condamnată cu suspendare după ce a spulberat un tânăr care făcea autostopul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulația a avut loc în luna mai 2010, la intrarea în localitatea timișeană Făget. O tânără aflată la volanul unui BMW a intrat în doi tineri care stăteau la ocazie pe marginea șoselei. Unul dintre ei a fost grav rănit, iar celălalt a murit pe loc. 

Citește și:

Ucigaşul cu Ferrari a primit sentinţa: patru ani cu executare
EXCLUSIV Liceană de bani gata, condamnată la trei ani cu suspendare după ce a omorât un om şi a rănit alţi patru

Sorina Franț, care la acea vreme avea 19 ani, se afla în 24 mai 2010 la volanul unui BMW 530. La ieșirea din localitatea timișeană Făget, tânăra a pierdut controlul volanulu, lovind doi tineri care făceau autostopul și avariind două mașini. În urma impactului, Flavius Lupulescu , unul dintre tinerii accidentați, a murit pe loc. Celălalt tânăr, Cosmin Babescu, a fost grav rănit. În urma unei anchete care a durat aproape un an, tânăra a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă. 


Flavius Lupulescu, tânărul omorât de ucigașa cu BMW

image

Doi ani și șase luni cu suspendare

Cosmin Babescu, tânărul rănit în accident, și principalul martor al evenimentului, le-a declarat polițiștilor că înainte de producerea accidentului, tânăra dădea ture prin zonă și în ciuda carosabilului umed, viteza nu era adaptată la condițiile de drum. În rechizitoriu s-a reținut că accidentul a fost produs din cauza vitezei, lipsei de experiență și stării necorespunzătoare a pneurilor. În urma unui proces care a durat câteva luni, Sorina Frant a fost condamnată de Judecătoria Făget, la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare. În cauză a fost declarat apel, care se judecă la Curtea de Apel Timișoara. La primul termen, avocatul tinerei nu s-a prezentat și procesul a fost amânat. Următorul termen a fost fixat în 20 februarie.  

După drama petrecută în urmă cu doi ani, prietenii tânărului decedat au postat pe youtube, un filmuleț în memoria lui Flavius:

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite