La doar 13 ani s-a spânzurat din cauza notelor proaste şi a pedepselor primite de la părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie într-o familie din localitatea Izvin. Un băiat de 13 ani a fost găsit de părinţi spânzurat,  la primele ore ale dimineţii. Se pare că băiatul avea probleme cu şcoala, părinţii certându-l foarte rău în ultima perioadă. Poliţiştii continuă cercetările pentru acest caz.

Citeşte şi:

Sinucigaş acuzat de trafic de droguri

Dispariţie misterioasă a unei profesoare de istorie

Profesorii de la Şcoala Generală cu clasele I-VIII din Izvin spun că băiatul nu a cauzat probleme în şcoală. „Era o fire mai închisă, dar avea prieteni. Nu umbla în anturaje dubioase şi notele lui nu erau foarte mari, dar nici corigent nu era", a spus Nicolae Laitin, profesorul de matematică al elevului. Din descrierea profesorilor, elevul era inteligent, dar nu se străduia suficient de mult la şcoală.

image

Foto: Casa în care locuia băiatul

Dorin Crişan, copilul de 13 ani găsit spânzurat într-o magazie de lângă casă, şi-a ameninţat părinţii că o să-şi ia viaţa în momentul în care aceştia i-au interzis să mai folosească telefonul mobil şi internetul. „A decis să-şi pună capăt zilelor în urma unor discuţii cu părinţii pe fondul rezultatelor de la şcoală", a precizat Emil Andrei, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Tentativa de suicid, metodă de a atrage atenţia părinţilor

image

Foto: Atelierul în care s-a spânzurat micuţul

Copilul era elev în clasa a VIII-a la o şcoală din comuna Izvin şi avea probleme cu învăţătura. Părinţii au pus presiune prin ceartă asupra copilului şi
băiatul nu a mai făcut faţă situaţiei şi a ales să-şi pună capăt zilelor. El a fost găsit spânzurat, azi-dimineaţă,  într-una dintre încăperile casei, o magazie.

image

Foto: Carnetul de note al elevului

Vecinii şi colegii sunt şocaţi de cele întâmplate. Medicii de la Ambulanţă au încercat să salveze viaţa copilului, însă a fost prea târziu. Poliţia continuă cercetările. Cu toate că profesorii neagă că elevul ar fi avut note proaste, carnetul lui Dorin Crişan arată altceva: în acest semestru, la limba română a obţinut nota 3, în timp ce la matematică, teza elevului a notată cu patru.

Pentru că îşi doreau ca fiul lor să înveţe cât mai bine, rudele recunosc că părinţii îl mai pedepseau corporal lovindu-l peste gură. În plus, îi interziceau să se joace pe calculator sau îi confiscau telefonul mobil.

image

Foto: Mătuşa băiatului crede că acesta s-a sinucis din cauza profesorilor de la şcoală

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite