Sinucigaş acuzat de trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani s-a spânzurat ieri în propria locuinţă din Piaţa Sfatului. Se pare că bărbatul nu a putut accepta despărţirea de prietena sa, o studentă la jurnalism din Sibiu.

Cotizo Mocanu avea însă probleme mult mai mari decât amorul rănit. În urmă cu cinci ani tânărul a fost arestat pentru trafic de droguri. În plus, există informaţii că bărbatul avea mari datorii la bănci. În locuinţa sa au fost găsite ieri şi nişte seminţe suspecte.

Nici copilăria lui Cotizo nu a fost mai fericită. Vecinii spun că părinţii tânărului s-au despărţit când el avea doar trei luni. Tatăl său a murit, iar mama s-a recăsătorit. Oamenii mai spun că femeia îi bătea destul de des fiul.

Tânărul a fost găsit mort de tatăl vitreg, în baia apartamentului. „Au fost plecaţi amândoi, el şi prietena lui, în străinătate. Au locuit în Franţa, mai multă vreme, apoi s-au întors în ţară şi au stat câteva luni la Sibiu, de unde era ea.

Când s-a întors la Braşov, băiatul mi-a spus că s-a despărţit de prietena lui, dar spunea că nu-i pasă de ea. Părea împăcat cu decizia luată şi nu a dat de bănuit nicio clipă că are gânduri negre. Nu ştiu ce a fost în capul lui", a povestit, cu lacrimi în ochi, tatăl vitreg al bărbatului.

Tânărul a lăsat în urmă şi un bilet de adio. Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul a scris cât de mult a iubit-o pe prietena sa şi cât de puţin ar fi apreciat aceasta sentimentele sale.

Ultima dorinţă a tânărului a fost ca aceasta să găsească pe altcineva care s-o iubească cel puţin la fel de mult ca şi el. Bărbatul şi-a încheiat biletul spunând că se teme că, dacă va prelungi momentul, ar putea să se răzgândească şi să nu mai aibă curajul să-şi curme suferinţa.

Pentru ultimele noutaţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite