Brigitte Sfăt interceptată în dosarul de contrabandă cu ţigări cu maşina Ambasadei Congo din Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform site-ului www.pressalert.ro, Brigitte Sfăt, actual iubită a lui Ilie Năstase, a fost interceptată în dosarul de contrabandă făcută cu maşina ambasadei Republicii Congo de la Belgrad.

Prietena lui Ilie Năstase a fost interceptată când a sunat la unul dintre telefoanele pe care anchetatorii de la DIICOT le monitorizau pentru a strânge probe împotriva suspecţilor în cazul contrabandei cu ţigări realizate cu maşina Ambasadei Republicii Congo din Serbia. În seara zilei de 27 mai, Brigitte a sunat-o de pe un număr care-i înregistrat pe numele lui Ilie Năstase pe Roxana Cârstea, nimeni alta decât soţia lui Dumitru Cârstea, mai cunoscut în lumea traficanţilor de ţigări ca “Gigi Olteanu, informează www.pressalert.ro.

iată discuţia dintre Brigitte Sfăt şi Roxana Cârstea

Brigitte: Da? Gigi a ajuns, a venit înapoi?
Raluca Cârstea: Nu.
B: N-a venit.
RC: N-a venit.
B: Bine. Să-i zici că i-am lăsat nişte bani acolo, pentru sârbi, ştii,  pentru alea?!
RC: Ăha, alea.
B: Pentru alea i-am lăsat la salon
RC: Da, el nu ştiu, că nu am vorbit cu el nimic. De fapt l-am sunat, dar nu mi-a zis nimic.

Nu am nicio legătură, eu am renovat în urmă cu 2 luni salonul meu, am făcut o uşă, şi am făcut o nişă în spate, am avut nevoie de nişte muncitori. Acum patru ani am botezat fetiţa unor prieteni de familie şi domnul de unde am luat oamenii îşi renovează o casă. L-am rugat să-mi dea doi oameni.Cei doi băieţi care au făcut lucrarea erau sârbi. Sunt costernată, probabil au vrut să lovească în prietenul meu”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Realitatea TV.

"Doamna Sfăt nu are nicio legătură cu contrabanda. Era vorba despre sârbii care făceau lucrări la salon. Nici eu nu am legătură cu acest dosar. Am fost la o masă cu câţiva prieteni cetăţeni sârbi, unde au venit şi cei doi din dosar. Cei de la DIICOT au crezut că am o implicare, dar s-a dovedit că nu am săvârşit nicio infracţiune", a declarat Dumitru Cârstea. 

Citeşe aici despre cazul contrabandei cu maşina diplomatică de la Belgrad

Soţia consilierului de la Ambasada Republicii Congo din Belgrad a fost arestată pentru trafic de ţigări la Timişoara GALERIE FOTO


Oficial al Republicii Congo în Serbia, implicat în traficul cu ţigări din Banat

Soţia diplomatului congolez de la Belgrad: “Îmi cer iertare, în calitate de mamă, pentru ce am făcut”


Avocaţii Pascalinei Bombeto acuză magistraţii timişoreni de discriminare

Soţia diplomatului Republicii Congo din Serbia, reținută pentru trafic de ţigări, a fost operată la Timişoara


Soţia diplomatului congolez de la Belgrad a cerut să fie eliberată pe cauţiune

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite