Soţia diplomatului congolez de la Belgrad a cerut să fie eliberată pe cauţiune UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pascaline Bombeto, soţia consilierului 2 de la Ambasada Republicii Congo din Belgrad, a fost prinsă cu 18.500 de pachete de ţigări în maşină
Pascaline Bombeto, soţia consilierului 2 de la Ambasada Republicii Congo din Belgrad, a fost prinsă cu 18.500 de pachete de ţigări în maşină

Pascaline Esther Bombeto, soţia secretarului 2 de la Ambasada Republicii Congo de la Belgrad, s-a prezentat în faţa judecătorilor, pentru a cere eliberarea pe cauţiune.

Avocata Pascalinei Bombeto a făcut o cere de eliberare provizorie pe cauţine motivând că starea de sănătate a pacientei sale nu este una foarte bună. Soţia diplomatului de la Ambasada congoleză din Serbia, acuzată de trafic de ţigări, a venit însoţită la Tribunal de un transaltor de limbă franceză şi  părea foarte abătută.

Avocata Pascalinei Bombeto a cerut să fie acordată cauţiunea minimă, iar suma să fie achitată în lei. „Clienta mea se află într-o stare de sănătate delicată. A şi fost internată pentru două zile la un spital în timpul arestului”, a spus avocata.

Judecătoarea nu a fost impresionată de discursul avocatei care a spus despre clienta ei că nu are pe nimeni în România, nici măcar pe soţ. „Prefer să nu vorbim de moralitatea soţului”, a spus judecătoarea.

Suma minimă de cauţiune prevăzută de legere este 1.000 de lei, însă magistraţii au fixat preţul la 5.000 de lei. Urmează ca decizia să fie comunicată în jurul orei 13.00.

UPDATE

Magistraţii au respins cererea de eliberare pe cauţiune a Pacalinei Bombeto. Avocata Anca Asgari a făcut recurs care va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara. La ultima înfăţişase în instanţă, Bombeto şi-a recunoscut vina şi a fost de acord să colaboreze cu anchetatorii.

“recunsoc fapta săvârşită. Îmi cer iertare, în calitate de mamă, pentru ce am făcut

Citeşte aici cum a fost anihilată reţeaua de contrabandă cu ţigări cu maşina Ambasadei Republicii Congo de la Belgrad

Citeşte şi:

Soţia diplomatului Republicii Congo din Serbia, reţinută pentru trafic de ţigări, a fost operată la Timişoara


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite