ALARMANT Cum au ajuns clanurile ţigăneşti stăpâne pe capitala Banatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tupeul clanurilor ţigăneşti din Timişoara atinge cote maxime. Baştanii nu se mai mulţumesc să se dezbrace de caracter între gardurile vilelor pe care le-au înhăţat prin teroarea locatarilor şi ies în stradă. O echipă de jurnalişti care filma pe domeniul public a fost agresată de un grup de ţigani foarte violenţi. Agresorii fac parte din clanul lui Vişinel Cârpaci. 

O echipă a televiziunii locale TVT 89 a fost agresată astăzi de ţiganii din clanul lui Vişinel Cârpaci, un ţigan de mătase din Timişoara care şi-a construit un palat în centrul oraşului şi recent a organizat o petrecere de la care nu au lipsit Lamborghini, Porsche, Ferrari, Mercedes sau BMW. 

Agresiunea la care au fost supuşi jurnaliştii de la TVT 89, pentru simplul motiv că filmau pe stradă, nu este decât culmea terorii ţigăneşti, clanurile de rromi ajungând să pună stăpânire prin oraş tocmai prin acest mod de teroare. Metoda era simplă: cumpărau mai întâi un apartament dintr-o vilă, apoi cazau acolo o familie de ţigani săraci care îi teroriza pe ceilalţi vecini. Aceştia din urmă au ales să vândă la preţ de nimic numai să scape de ţigani. Astfel au ajuns ţiganii să ocupe o mare parte din oraş, iar acum fac legea în Timişoara. Totul s-a petrecut sub ochii şi cu îngăduinţa autorităţilor. Exemplu concret. La nunta organizata de aceeasi ţigani în urmă cu două săptămâni, de faţă cu poliţia ţiganii au interzis filmatul pe stradă. 

„Adevărul” a relatat recent cazul unui locatar de pe strada Mihai Eminescu 6. Aici locuieşte fostul secretar al Primăriei Timişoara, Florin Ciobănescu. Cu vaste cunoştinţe juridice şi având o motivaţie personală puternică, Ciobănescu nu a putut fi înlăturat din casă de clanul ţigănesc condus de Vladimir Cârpaci, zis Pipi. Vezi aici detalii.



image

Un fenomen scăpat de sub control

Cazul lui Ciobănescu nu este singular, fiind doar un exemplu dintr-un adevărat fenomen: teroarea imobiliară țigănească. Ziarul „Adevărul” a publicat mai multe cazuri despre timișoreni terorizați de țigani în propria casă. Unul din primele cazuri care a ieșit la iveală a fost al lui Vladimir Voiasciuc. Acesta chiar i-a filmat pe puradei cum îşi bat joc de el, la îndrumarea baştanilor, pentru a-l determina să iasă din casă. 

Un al caz cunoscut opiniei publice este al lui Emil Sebeşan, fost deţinut politic în penitenciarul de la Piteşti. Trecut prin cea mai cruntă şcoală de tortură din România, Emil Sebeşan a fost nevoit în secolul 21 să lupte cu propriile forţe împotriva ţiganilor care îl terorizează în propria casă, fără ca autorităţile să intervină. VEZI AICI detalii!


image

Dumitru şi David Herman sunt doi timişoreni care au fost terorizaţi în propria casă de ţiganii Lucia Saifert şi Petru Jurj. Acuzaţi de grave infracţiuni imobiliare ţiganii au fost achtaţi de judecători„Adevărul” a scris despre asta AICI

Dumitru şi David Herman au fost lăsaţi fără utilităţi de romii care vor să îi scoată afară din casă

Nici personajele cunoscute ale Timişoarei nu au scăpat de furia ţigănească provocată de intere imobiliare. Fostul prefect de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, a fost ameninţat pe faţă de membri unui clan ţigănesc, iar avocata Carmen Obârşanu a fost bătută în centrul oraşului de un baştan din clanul Cârpaci. 

Timişoara: Clanul Cârpaci terorizează oraşul, sub protecţia procurorilor şi susţinut de nume grele din sistemul judiciar

În tot acest timp la Poliţie şi Parchet a „curs” cu plângeri penale soluţionate aproape de fiecare dată cu neînceperea urmăririi penale. Autorităţie au fost doar un preş pentru ţiganii care şi-au permis să semene teroare în locatarii din clădiri cheie şi să pună mâna pe tot centrul oraşului. 

MAI CITEŞTE DESPRE MAFIA ŢIGĂNESCĂ TIMIŞOREANĂ


Mafia imobiliară ţigănească a fost „păcălită" cu 269.000 de euro de Biserica Penticostală

Victimele terorii imobiliare ţigăneşti


Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului


Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro


SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti

Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite