Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru şi David Herman au fost lăsaţi fără utilităţi de romii care vor să îi scoată afară din casă
Dumitru şi David Herman au fost lăsaţi fără utilităţi de romii care vor să îi scoată afară din casă

Romii au tăiat apa, curentul şi gazul unui timişorean căruia i-au dat o ţeapă de 700.000 de euro. Familia Herman este agresată de doi ani de o trupă de romi care încearcă să pună mâna pe o clădire şi un teren de 2.000 de metri pătraţi, de pe bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Mafia imobiliară ţigănească terorizează de doi ani familia Herman, pe care au păcălit-o cu 700.000 de euro, după o tranzacţie imobiliară. „Ne-au dat prima tranşă de 600.000 de euro pentru casa noastră. Cei 700.000 de euro rămaşi urma să fie achitaţi în Germania. Noi am semnat contractul, că am crezut că sunt oameni serioşi şi am fost înşelaţi. Nu ne-au mai dat banii”, a spus Dumitru Herman, de 61 de ani, proprietarul înşelat.


I-au lăsat în întuneric, în frig şi fără apă


Romii s-au intabulat rapid la Cartea Funciară ca fiind noii proprietari ai clădirii, însă familia Herman şi procurorii, care au cerut arestarea ţiganilor, au blocat vânzarea imobilului. Cu toate acestea, familia Herman este terorizată de doi ani de romii care le-au asigurat condiţii de mizerie, în încercarea de a-i scoate afară din casă.


„S-au dus cu CF-ul scos imediat după tranzacţie şi ne-au tăiat apa, gazul şi curentul. Ei au spus funcţionarilor că sunt noii proprietari şi că vor să întrerupă utilităţile. Noi ne judecăm cu cei de la gaz acum, să ne racordeze, iar cu apa şi curentul am rezolvat”, a explicat David Herman, de 24 de ani, fiul proprietarului înşelat. „Nu mai sunt om de când am fost înşelaţi. Sper să îmi recuperez banii”, a mai spus Dumitru Herman.
Primii baştani arestaţi au fugit în Germania


Lucia Seifert şi Petru Jurj, romii care terorizează familia Herman, au fost reclamaţi de mai mulţi timişoreni, care îi acuză de înşelăciuni de sute de mii de euro. Romii au primit săptămâna trecută mandate de arestare pe numele lor de la Curtea de Apel Timişoara. Ei au reuşit însă să fugă în Germania, înainte ca judecătorii să dea verdictul, iar poliţiştii i-au căutat în zadar prin palatele ţigăneşti. „Clienţii mei au plecat în Germania ca să îşi pregătească apărarea”, a spus Adrian Gârbovean, avocatul romilor fugari.

S-au dus cu CF-ul scos imediat după tranzacţie şi ne-au tăiat apa, gazul şi curentul.
David Herman, victima romilor

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite