Târgu-Mureş: Accident grav pe strada Livezeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 35 de ani a fost rănit grav, iar altul de 28 de ani rănit uşor  într-un accident petrecut azi dimineaţă pe strada  Livezeni.

NU RATA:

Şoferul ucigaş de la Zărneşti a dormit o noapte în pădure

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Cei doi circulau într-un autoturism Damas, care a fost izbit din plin de un Volkswagen, care nu i-a accordat prioritate la trecere. „Şoferul autoturismului Volkswagen nu  a accordat prioritate la trecere autoturismului Damas, care circula din sens opus şi s-a tamponat frontal cu acesta, apoi autoturismul a ricoşat într-un alt Volkswagen, care se afal în intersecţie”, a precizat comisar Ioan Pop, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Mureş.

În urma impactului a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare, pentru că bărbatul rănit grav rămăsese blocat în autoturism.
La Unitatea de Primiri Urgenţe au fost aduse trei persoane, dintre care un bărbat în stare gravă, cu multiple fracturi de membre, care în prezent este internat la secţia Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Ceilalţi doi pacienţi au fost lăsaţi să meargă acasă, viaţa lor nefiind pusă în pericol”, a precizat Lavinia Cosma, purtător de cuvânt al SCJU Târgu-Mureş.

Potrivit poliţiştilor, şoferului care a cauzat accidentul i s-a întocmit dosar penal. „Conducătorul auto este cercetat pentru vătămare corporală din culpă , i se va face dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat riscă până la cinci ani de închisoare”, a precizat comisar Ioan Pop.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite