Aeroportul Transilvania Târgu-Mureș nu se mai închide pentru reparații

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureş
Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureş

Deși erau anunțate reparații majore la pista de aterizare între 24 și 30 iunie, Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureș va funcționa normal, astfel că toți călătorii care și-au cumpărat bilete pentru curse de la și către Târgu-Mureș nu vor fi nevoiți să își schimbe tichetele de zbor ori destinațiile de decolare/aterizare.

Lucrările de reparație vor fi efectuate într-o altă perioadă, după anunţarea din timp a pasagerilor şi a operatorilor aerieni care îşi desfăşoară activitatea pe aeroportul mureșean.

Citește și:

Mihai Poruțiu este noul șef al Aeroportului Târgu-Mureș

Află de ce nu poate Aeroportul Târgu-Mureș să acceseze fonduri europene

Modernizarea Aeroportului Transilvania a început încă de la începutul anului, când consilierii judeţeni mureşeni au votat alocarea a peste 500.000 de euro pentru extinderea aerogării Aeroportului „Transilvania” din Târgu Mureş. Decizia aleşilor mureşeni vine ca urmare a diversificării rutelor şi a creşterii numărului de curse aeriene care delolează şi aterizează pe pista aeroportului.

De asemenea, odată cu diversificarea numărului destinaţiilor deservite de aeroportul mureşean a crescut şi numărul de pasageri, ceea ce face ca sălile de aşteptare şi cele destinate operaţiunilor de check-in să devine neîncăpătoare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite