Târgu-Jiu: Fetiţă de patru ani, rănită grav în urma unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă, în vârstă de 4 ani, a suferit răni grave într-un accident rutier, care a avut loc în urmă cu o oră în comuna Bîlteni.

NU RATA:

Şoferul ucigaş de la Zărneşti a dormit o noapte în pădure

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Accidentul a avut loc pe  DE 79, în dreptul localităţii Bâlteni. Din primele cercetări, se pare că o fetiţă, de 4 anişori, din aceeaşi localitate, a trecut strada, în fugă, fără să se asigure şi fără să fie supravegheată. În acel moment, a fost acroşată în plin de către un şofer, de 31 de ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism Peugeot.  Daniela Mihaela Copaci a fost adusă la Spitalul de Urgenţă Tudor Vladimirescu, din Târgu-jiu,  cu răni puternice la cap şi la mâini. Ulterior a fost transferată la Secţia Terapie Intensivă.  
Tatăl fetiţei a văzut întreaga scenă şi este şocat de cele întâmplate. „Eu am fost la muncă în Peşteana. Când m-am întors acasă fetiţele mele erau cu bunicii, vroiau să meargă la prăşit de porumbi. A ieşit din curte şi s-a grăbit să treaca strada. A aruncat-o câţiva metri la depărtare şi era plină de sânge. Am luat-o repede în braţe, şoferul s-a oferit să ne ducă până la Rovinari de unde am luat o ambulanţă. Am văzut că şoferul care a dat peste fetiţă avea viteză mare“, a spus Daniel Mihai Copaci.

image

Mihai Copaci a dat declaraţii la poliţie despre accident

Conducătorul auto va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite