Ucrainean rămas fără Chevrolet, după ce a fost prins la Siret cu 2.600 pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţigările marca Winston, de provenienţă Republica Moldova, erau ascunse în locaşuri special amenajate, în rezervoarele suplimentare ale microbuzului. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar autoturismul marca Chevrolet, în valoare de 22.000 de lei, a fost confiscat.

Ieri, la PTF Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul ucrainean Andrii R., în vârstă de 37 de ani, care conducea un microbuz  marca Chevrolet.

După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat  un control amănunţit asupra persoanei şi mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşuri special amenajate, în rezervoarele suplimentare ale microbuzului, 2.600 pachete de ţigări marca Winston, de provenienţă Republica Moldova“, a precizat comisarul Ilie Poroch-Seriţan.

Ţigările, în valoare de 13.000 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Totodată, autoturismul marca Chevrolet, în valoare de 22.000 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Citiţi şi: Câmpulungeancă urmărită penal pentru evaziune fiscală

Doar un vameș de la Botoșani rămâne în arest pentru următoarele 29 de zile

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite