Suceava: Trei şpăgari de la Siret au fost eliberaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alţi doi poliţişti de frontieră au depus cereri de eliberare condiţionată. ÎCCJ a respins recursurile de eliberare condiţionată a celorlalţi 56 de poliţişti de frontieră şi vameşi.

Recursurile de eliberare condiţionată a celor 59 de poliţişti de frontieră şi vameşi arestaţi la Siret s-au judecat vineri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În cazul vameşilor şi a 52 de poliţişti de frontieră instanţa a respins recursurile, însă pentru trei poliţişti răspunsul a fost favorabil. Astfel, Ionel Marinel Gîză, Iulian Radu şi Daniela Căpăţînă au ajuns în acest weekend acasă.

Viloaiele şpăgarilor de la Vama Siret (FOTO)

Poliţistul de frontieră Ilie Zahariuc ar putea fi eliberat pe cauţiune astăzi şi el, dacă familia sa plăteşte drept gaj pentru eliberarea lui 50.000 de lei sau alte bunuri echivalente acestei sume.

Suceava: Poliţişti şi vameşi, verigi în mafia ţigărilor (FOTO)

Cătălin Dumitru Zebreniuc este un alt poliţişt din lotul Siret care a depus cerere de liberare sub control judiciar şi care va trebui să se judece săptămâna aceasta la Curtea de Apel Suceava. Cei 56 de poliţişti şi vameşi vor rămâne în arest încă 30 de zile dacă nu vor fi eliberaţi sub control judiciar.

Suceava: Şpaga de la Vama Siret ajungea în buzunarele a o treime din poliţişti. În 6 ore se strângeau şi 25.000 de lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite