Suceava: „Beizadeaua din Fălticeni“ care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, prins din nou la volan. Acum era si beat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iustin Iulian Scutaru
Iustin Iulian Scutaru

Părinţii l-au retras de la şcoală şi încearcă să îi facă o expertiză psihiatrică deoarece pe timpul cât a fost arestat ar fi încercat să se sinucidă.

Update ora 15.30 „În dosarul de fond apare o cerere de evaluare psihiatrică la Socola deoarece în timpul cât a fost închis minorul ar fi încercat să îşi ia viaţa“, a explicat Ileana Apopi, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Fălticeni.

Aseară, în jurul orei 17.30, agenţii Postului de Poliţie Vatra Moldoviţei l-au surprins pe Iustin Iulian Scutaru, minorul de 17 ani, care a accidentat, în toamnă, la Iaşi, pe trecerea de pietoni, o bonă cu un copil, în timp ce conducea un Ford Focus.

Pe lângă faptul că este minor, tânărul a fost prins şi băut la volan, drept pentru care poliţiştii i-au întocmit dosar penal. „Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,27 alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceav

Suceava: Drumul lui Iustin spre arestul Poliţiei

Iaşi: Puştiul de 17 ani care a lovit bona şi copilul pe zebră are la activ trei maşini furate UPDATE

Tânărul are la activ trei maşini furate şi accidentul de la Iaşi. Pentru două maşini furate a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni şi arestat preventiv.

După aproximativ două luni, judecătorii de la Fălticeni l-au eliberat sub control judiciar în decembrie, după ce acesta ar fi recunoscut că fusese consumator de etnobotanice.

Potrivit rechizitoriului tânărul a fost trimis în judecată pentru furt calificat şi conducere fără permis de conducere, acesta ajungând cu maşinile furate din Fălticeni tocmai până în Buzău.

Suceava: Scutaru ar putea fi eliberat în trei zile

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite