Suceava: Prins în timp ce încerca să introducă în ţară 6.000 de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavel B. este cercetat de către poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă.

Noaptea trecută, în timpul executării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au observat în apropierea frontierei de stat, cu ajutorul aparaturii de termoviziune, o persoană care se deplasa dinspre Ucraina, transportând mai multe  colete voluminoase.

În urma acţiunii poliţiştilor de frontieră s-a reuşit depistarea şi reţinerea lui Pavel B., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în localitatea Vicovu de Sus. În zona unde a fost reţinut bărbatul s-au descoperit mai multe colete voluminoase, ce conţineau 6.070 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă  Republica Moldova”, a precizat Ilie Poroch Seriţan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Pavel B. este cercetat de către poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 42.490 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni. În prezent se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate  şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Citiţi şi: Suceava: Numai doi dintre poliţiştii din lotul Siret au fost eliberaţi (UPDATE)

Suceava: Rădăuţean prins cu ţigări de contrabandă în valoare de 26.000 lei

Suceava: Bunuri în valoare de 1,6 milioane lei confiscate de poliţiştii de frontieră

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite