Suceava: A căzut de la 3 m în timp ce repara autospeciala cu care lucra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima a fost internată în Spitalul de Urgenţe ”Sf. Ioan cel Nou“ Suceava cu diagnosticul „policontuzie cranio-cerebrală, plagă contuzie parietală dreaptă, otoragie dreaptă, contuzie umăr drept“.

Ieri, în jurul orei 15.00, Radu C., de 52 ani, din municipiul Baia Mare, a suferit un accident de muncă în garajul unei societăţi din municipiul Suceava. Bărbatul lucra fără forme legale în comuna Zvoriştea, fiind angajat al unei societăţi de salubrizare. Radu C. a căzut de la o înălţime de aproximativ 3 metri, de pe o scară de aluminiu, în timp ce efectua reparaţii la o autospecială  tip „vidanjă“, pe care o conduce, parcată în garajul societăţii de pe strada Calea Unirii, din Suceava.

Potrivit poliţiştilor, victima a fost internată în Spitalul de Urgenţe ”Sf. Ioan cel Nou“ Suceava cu diagnosticul „policontuzie cranio-cerebrală, plagă contuzie parietală dreaptă, otoragie dreaptă, contuzie umăr drept“. Fiind vorba despre un accident de muncă, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul producerii unui accident de muncă.

Citiţi şi: Suceava: Cinci persoane şi-au pierdut viaţa în accidente de muncă

Suceava: Disponibilizări colective în rândul bugetarilor

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite