Se plimba prin judeţul Suceava cu maşina încărcată cu sute de pachete de ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În autoturismul condus de Dan M., de 34 ani, din comuna Dorneşti, au fost găsite ascunse în locaşul roţii de rezervă 742 pachete de ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate, în valoare de 5.936 lei, a fost confiscată, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Rădăuţi.

Ieri noapte, în jurul orei 23.30, o patrulă intercomunală formată din cadre ale Postului de Poliţie Suceviţa şi Detaşamentul 5 Jandarmi Rădăuţi, a oprit pentru control, pe DN 17A, un autoturism condus de Dan M., de 34 ani, din comuna Dorneşti.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism au fost găsite ascunse în locaşul roţii de rezervă 742 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă“, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 5.936 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Citiţi şi: De râsul lumii: Au spart o grădiniţă din judeţul Suceava şi au furat forfecuţe, cărţi şi CD-uri

Mărfuri de 3,4 milioane de lei, confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite