De râsul lumii: Au spart o grădiniţă din judeţul Suceava şi au furat forfecuţe, cărţi şi CD-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singura valoare pe care au pus mână cu ocazia spargerii a fost suma de 200 de lei. Directorul şcolii generale din Moldova Suliţa este cel care a anunţat ieri Poliţia din localitate cu privire la furtul produs în unitatea şcolară. Hoţii au pătruns în clădire printr-un geam lăsat întredeschis. 

Ieri, la ora 12.00, directorul şcolii generale din Moldova Suliţa a anunţat Postul de Poliţie din localitate cu privire la un furt produs în unitatea şcolară. Culmea e că hoţii, probabil nişte amatori, au furat forfecuţele pe care preşcolarii la foloseau la orele de lucru manual, două cărţi şi câteva zeci de CD-uri cu muzică populară. Singura valoare pe care au pus mână cu ocazia spargerii a fost suma de 200 de lei. 

Cercetările poliţiştilor au reliefat că profesorii şcolii, în curtea căreia se află şi grădiniţa din localitate, au verificat ultima dată clădirile în data de 21 iulie. Tot atunci au lăsat geamul termopan situat în partea din spate a clădirii în poziţia rabatat semideschis. „Autorii au forţat acel geam şi au pătruns în interior, de unde au sustras 30 CD-uri cu muzică populară şi materiale didactice, 30 forfecuţe pentru decupat hârtie, două cărţi ce conţin imagini cu animale şi suma de 200 lei, prejudiciul total fiind de 500 lei“, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.
 
În urma celor constatate, s-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Citiţi şi: Mărfuri de 3,4 milioane de lei, confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite