Percheziţii la primele ore ale dimineţii în locuinţele unor contrabandişti din judeţul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La locuinţa lui Dori C. a fost descoperită cantitatea de 10.613 pachete ţigări de contrabandă, de diferite mărci, iar în cea a lui Cătălin I. a fost găsită suma de 10.500 lei, precum şi un telefon, bunuri pe care acesta a încercat să le arunce pe geam. Acesta din urmă a fost reţinut de poliţişti.

Ieri dimineaţă, începând cu ora 06.00, cadrele Poliţiei oraşului Siret au descins în baza mandatelor de percheziţie emise de către Judecătoria Rădăuţi la locuinţele lui Dori C., de 57 de ani, şi Cătălin I., de 26 de ani, din comuna Bălcăuţi, sat Negostina.

 „La locuinţa lui Dori C., în una dintre încăperi, a fost descoperită cantitatea de 10.613 pachete ţigări de contrabandă, de diferite mărci, de provenienţă Republica Ucraina şi duty-free, în valoare de aproximativ 90.000 lei, a cărei provenienţă nu a putut fi dovedită în condiţiile legii, fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Poliţiştii au stabilit ulterior că ţigările de contrabandă erau aduse periodic de către Cătălin I. la locuinţa lui Dori C., care mai apoi erau vândute de la domiciliu sau transportate şi comercializate pe raza altor localităţi.

De asemenea, la cea de-a doua percheziţie domiciliară, efectuată la locuinţa lui Cătălin I., din satul Negostina, a fost găsită suma de 10.500 lei, precum şi un telefon, bunuri pe care iniţial Cătălin I. a încercat să le arunce pe un geam al acestui imobil, fiind recuperate de către poliţişti şi ridicate în vederea cercetărilor“, precizează reprezentanţii Poliţiei Judeţene Suceava.
 
Cătălin I. a fost reţinut timp de 24 ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de „contrabandă“, urmând ca azi să fie prezentat Judecătoriei Rădăuţi cu propunerea de arestare preventivă.

Citiţi şi: De râsul lumii: Au spart o grădiniţă din judeţul Suceava şi au furat forfecuţe, cărţi şi CD-uri

Mărfuri de 3,4 milioane de lei, confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite