Închisoare pe viaţă pentru criminalii bodyguardului sucevean ucis la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproximativ jumătate de an după ce au agresorii suceveanului Bogdan Pădureţ, alias „Ciompi", zis şi „Tony", au fost arestaţi, justiţia din Anglia a dat verdictul.

Patru persoane, cu vârste cuprinse 19 şi 30 de ani, au primit condamnări pe viaţă, fiind găsite vinovate de uciderea lui „Ciompi", un bodyguard sucevean care lucra într-un club de noapte din Londra.

Sucevean ucis cu sânge rece în faţa casei din Londra

Bogdan Pădureţ, tânărul ucis în Londra, condus pe ultimul drum

John Otugade şi Christopher N'Jie, ambii de 19 ani, Errol Jeffrey, de 29 de ani, şi Danny Dixon, de 30 de ani, s-au răzbunat pe tânărul sucevean pentru că acesta nu a permis accesul în clubul unde lucra unui grup de zece persoane, printre care se afla şi Errol Jeffrey.

Şapte arestări pentru uciderea lui Gabriel Bogdan Pădureţ în Londra

Potrivit bbc.co.uk, care-l citează pe procurorul Crispin Aylett, Bogdan Pădureţ "şi-a făcut pur şi simplu treaba", dar că "Jeffrey şi prietenii săi au simţit că nu au fost trataţi cu respectul pe care credeau că îl merită".

În consecinţă, Errol Jeffrey a decis să se răzbune, astfel încât a comandat asasinarea suceveanului. Danny Dixon este cel care l-a localizat pe Bogdan Pădureţ, Christopher N'Jie este cel care a condus motocicleta, iar John Otugade este cel care a tras.

Crima a avut loc pe 27 noiembrie 2010, la ora 6.00 dimineaţa, în timp ce Bogdan Pădureţ se întorcea de la muncă.



Bogdan Pădureţ, suceveanul ucis mişeleşte la Londra

O motocicletă pe care se aflau două persoane a oprit lângă „Ciompi", iar dintr-un pistol de calibru 3,8 mm au plecat trei gloanţe.

Două dintre acestea l-au lovit în cap pe sucevean, iar cel de-al treilea în gât. Tânărul în vârstă de 29 de ani a murit imediat, fără ca persoanele care-l însoţeau să-l mai poată ajuta în vreun fel.

Bogdan Pădureţ, suceveanul ucis mişeleşte la Londra

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru detalii despre acest caz.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite