Sucevean ucis cu sânge rece în faţa casei din Londra (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prietenii au pus fotografii cu Bogdan pe Facebook
Prietenii au pus fotografii cu Bogdan pe Facebook

Un tânăr din Suceava, angajat la o firmă de pază din Londra, a fost ucis cu sânge rece în faţa casei. Bogdan Gabriel Pădureţ, de 29 ani, a fost împuşcat sâmbătă dimineaţă, când s-a întors de la muncă.

Update ora 19.OO

Rudele şi apropiaţii lui Bogdan susţin că acesta a fost ucis de albanezi. „El lucra ca bodyguard într-un bar din Londra. Nişte albanezi au jucat la jocuri de noroc şi nu au vrut să plătească. Bogdan s-a certat cu ei iar aceştia s-au răzbunat pe el şi l-au împuşcat”, ne-a declarat Gheorghiţă Ursachi, un apropiat al băiatului.

Update ora 16: 40

Rudele suceveanului spun că Bogdan Gabriel Pădureţ este stabilit în Londra de opt ani de zile, şi că lucra ca agent de pază la un bar. Băiatul mai are o soră care lucrează în Italia şi care urmează în cursul zilei de astăzi să se întoarcă în ţară.


 Apropiaţii spun au aflat de tragedie de la mama băiatului care este şi ea plecată din ţară şi lucrează tot în Italia. Tot potrivit acestora Bogdan Gabriel Pădureţ era o persoană foarte bună.

Acesta avea grijă de foarte mulţi ani ca tatălui său care locuieşte în Suceava şi este grav bolnav să nu-i lipsească nimic. “Bogdan a fost în ţară chiar acum două săptămâni. I-a adus tatălui său haine dar şi bani pentru medicamente”, ne-a declarat Loghin Viorica, mătuşa băiatului.

Martorii spun că suceveanul ar fi fost ucis in masina personala. Vestea despre tragedie s-a răspândit pe formul românilor din Marea Britanie.
Unul dintre cei care transmit condoleanţe familiei pe forum şi plâng moartea lui Bogdan spune că în urmă cu trei săptămâni el ar fi evacuat patru indieni care făceau scandal în barul unde lucra suceveanul.

Contul pe Facebook făcut în memoria lui Bogdan

Prietenii i-au făcut lui Bogdan cont pe Facebook

Oamenii legii din Marea Britanie îl caută acum pe ucigaşului românului. Bogdan a plecat în urmă cu şapte ani din ţară.

Vom reveni cu amanunte

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite