Şapte arestări pentru uciderea lui Gabriel Bogdan Pădureţ în Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Bogdan Paduret
Gabriel Bogdan Paduret

Tânărul sucevean a fost executat anul trecut în luna noiembrie

Poliţiştii londonezi au arestat ieri dimineaţă şapte tineri, bănuiţi că ar fi premeditat asasinarea lui Gabriel Bogdan Pădureţ (29 de ani) în capitala Angliei. „A fost o crimă făcută cu sânge rece şi planificată. Domnul Pădureţ a fost fără îndoiala urmărit", a declarat pentru Times inspectorul şef Jaqueline Sebire.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, care era şeful bodyguarzilor la Mayfair Club, a fost adus acasă de un prieten în jurul orei 6.00 dimineaţa. După ce a coborât din maşină, el a fost împuşcat mortal cu patru focuri de armă. Ofiţerii au efectuat cercetări la nouă adrese din nordul, estul şi vestul Londrei ieri dimineaţă şi au arestat şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani.

Mama victimei, Mariana Pădureţ, a luat avionul spre Londra din România imediat după crimă. „Tony a fost pentru mine totul. Iubea foarte mult pe oameni şi îi numea pe prietenii lui fraţi şi surori. Era incredibil de generos şi în acelaşi timp foarte modest. Avea un simţ al dreptăţii foarte dezvoltat şi făcea totul cu responsabilitate", a declarat Mariana Pădureţ anul trecut când şi-a adus fiul acasă pentru înmormântare.

Citeşte şi: Suceava: Bogdan Pădureţ, tânărul ucis în Londra, va ajunge azi acasă

Suceava: Bogdan Pădureţ, tânărul ucis în Londra, va fi condus mâine pe ultimul drum

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite