Dezastru în judeţul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

4 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două sunt dispărute, în timp ce sute de oameni au fost evacuaţi din calea apelor.

32 de localităţi au fost grav afectate de inundaţiile de aseară. 13 case au fost distruse, 936 avariate şi peste 402 au rămas izolate. Patru persoane sunt decedate şi două persoane sunt dispărute, printre care şi o fetiţă de 6 ani care a fost luată de apele învolburate a fost găsită în viaţă.

image

Două drumuri naţionale au fost blocate până în această dimineaţă. Este vorba de DN2 (E85) Suceava-Siret, unde circulaţia a fost întreruptă în localităţile Pătrăuţi şi Grăniceşti, toţi şoferii fiind dirijaţi prin Păltinoasa, Pârteştii de Jos, Marginea pentru a ajunge la Rădăuţi.

Dunărea a inundat orașul Hârșova

Trei localităţi braşovene au fost inundate. Vezi aici ce au distrus puhoaiele

De asemenea, pe DN29A Adâncata-Călugăreni-Zvorâştea a fost aseară blocată circulaţia, dar şi pe DC 74 Mihoveni-Costâna.

image

Ploile torenţiale au lăsat 32 de comune fără curent electric, circa 270 de persoane au fost evacuate, peste 25 de kilometri de drumuri comunale au fost distruse şi peste 135 de kilometri avariate. 8 kilometri de drumuri judeţene distruşi şi peste 17 kilometri avariaţi în localitatea Calafindeşti.

12 poduri şi podeţe au fost distruse, 105 au fost avariate. De asemenea, 7 stâlpi de înaltă tensiune şi 5 stâlpi de joasă tensiune au fost distruşi, apele acoperind şi aproximativ 1.166,5 hectare de teren agricol şi păşune.

Citeşte şi:

Inundaţii în localităţile din Delta Dunării

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite