Slobozia: JR Ewing de România a fost înmormântat astăzi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La căpătâiul lui Ilie Alexandru, au stat rudele şi prietenii apropiaţi foto: M.S.
La căpătâiul lui Ilie Alexandru, au stat rudele şi prietenii apropiaţi foto: M.S.

Fostul mare miliardar Ilie Alexandru va fi condus astăzi pe ultimul drum. La ora 10:00, trupul neînsufleţit al lui Ilie Alexandru va fi depus în Catedrala „Înălţarea Domnului“ pentru slujba de înmormântare.

UPDATE: ora 16.00: Ilie Alexandru a fost înmormântat la cimitirul din cartierul Bora. La plecare, Jan, Silviana şi Ionuţ, copiii din prima căsătorie, au aprins o lumânare şi la căpătâiul mamei lor, Constanţa Aurelia Banu, prima soţie a miliardarului de carton, care este înmormântată în acelaşi cimitir.

UPDATE: ora 13.45:  „Zvonurile referitoare la sărăcia lui Ilie sunt false. A construit un imperiu. Nu era un om care să pară amărât. Un om cu şase copii nu are cum să fie sărac“, spune George Moise (39 ani), unul dintre vecinii de bloc ai lui Ilie Alexandru.

UPDATE: ora 13.20: „În ultima vreme, Ilie a fost angajat ca merceolog la o firmă patronată de Silviana, cea mai mare dintre fetele sale“, a mai declarat Niculina Beli. Cortegiul funerar care îl conduce pe fostul miliardar Ilie Alexandru pe ultimul drum nu este atât de impunător pe cât ar fi impus statutul pe care JR Ewing de România l-a avut de-a lungul timpului. Aproximativ 100 de oameni şi un convoi de maşini care se întinde pe o distanţă de un kilometru îl conduc pe Ilie Alexandru spre cimitirul Bora, acolo unde acesta va fi îngropat, slujba de înhumare urmând a fi oficiată de trei preoţi. Din cortegiul funerar, nu face parte niciun reprezentant al autorităţilor locale.

image

UPDATE: ora 13.08: „Îmi este foarte greu. Nu vreau să spun prea multe lucruri. L-am iubit mult pe Ilie“,  a declarat Angela, una dintre fostele soţii ale miliardarului de carton. Niculina Beli, mama unei alte soţii din suita lui Ilie Alexandru, Mirela, spune că JR Ewing de România era „supărat şi sărac, de aceea a murit“.

UPDATE: ora 12.50: Slujba de înmormântare a lui Ilie Alexandru s-a încheiat. În câteva minute, cortegiul funerar va pleca spre cimitirul Bora, cartier situat la periferia oraşului, acolo unde JR Ewing de Slobozia va fi îngropat.

Puţini au fost cei care l-au condus pe ultimul drum pe Ilie Alexandru foto: M.S.

UPDATE: ora 11.50: PS Vincenţiu, episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, alături de alţi şase preoţi, oficiază în acest moment slujba de înmormântare a lui Ilie Alexandru. Administraţia locală a fost reprezentată de primarul Gabi Ionaşcu şi viceprimarul Valentin Băcanu. La înmormântarea fostului miliardar vor fi prezente şi trei din cele patru soţii ale acestuia, Adriana, Mirela şi Angela.

Adriana, ultima soţie a fostului miliardar, era mai tânără cu 23 de ani decât fostul său soţ foto: M.S.

UPDATE: ora 11.00: Slujba de înmormântare a lui Ilie Alexandru va începe la ora 11.30, o oră mai târziu cortegiul funerar urmând să îl conducă pe fostul miliardar pe ultimul drum, spre cimitirul Bora. În momentul de faţă, aproximativ 150 de persoane sunt la Catedrala „Înălţarea Domnului“, ctitorită de Ilie Alexandru. Printre acestea, ultima soţie a lui JR Ewing de România, Adriana, şi patru din cei şase copii ai fostului miliardar. De asemenea, sunt prezente şi două dintre fostele cumnate ale lui Ilie Alexandru, ultimul socru al acestuia, dar şi sora acestuia.

Citiţi şi: EXCLUSIV: A murit J.R. Ewing de România FOTO

Municipalitatea îi va acorda lui JR Ewing de România titlul de cetăţean de onoare al oraşului

JR Ewing de România - Om bogat, om sărac

JR Ewing de România, un personaj controversat pentru care au curs tone de cerneală în anii post-decembrişti, va fi înmormântat astăzi în cimitirul Bora din Slobozia. Slujba de înhumare va oficiată chiar de Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, P.S. Vincenţiu.

Colegii de suferinţă ai lui JR Ewing de România rememorează ultimele clipe din viaţa fostului miliardar

JR Ewing de România - „Sunt boxer, caut loc de muncă“

Armăsarii pursânge ai lui Ilie Alexandru, în „padocul“ Cămătarilor

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite