Slobozia: Colegii de suferinţă ai lui JR Ewing de România rememorează ultimele clipe din viaţa fostului miliardar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta este patul de spital în care şi-a dat duhul fostul miliardar foto: Mădălin Sofronie
Acesta este patul de spital în care şi-a dat duhul fostul miliardar foto: Mădălin Sofronie

JR Ewing de România s-a stins din viaţă în salonul de spital al secţiei de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţe Slobozia. Fostul miliardar a murit sub ochii îngroziţi ai celorlaţi pacienţi din salonul în care fusese internat.

Ilie Alexandru şi-a petrecut ultimele clipe din viaţă pe patul de spital. Împreună cu acesta, în salonul cu numărul trei al secţiei de Neurologie, au fost internaţi şi Ionel Cruceanu (54 ani) şi Emil Corlăţeanu (78 ani). Oamenii spun că miliardarul a murit sub ochii lor, în timp ce se pregăteau de culcare.

EXCLUSIV: A murit J.R. Ewing de România FOTO

Slobozia: Oamenii de rând îl plâng pe J.R. de România

Înainte ca Ilie Alexandru să moară, el a fost vizitat de rude. Apoi, la numai o oră după plecarea apropiaţilor, inima miliardarului de carton a încetat să mai bată. „Le-a făcut cu mâna copiilor şi socrului său şi s-a aşezat cu faţa în sus. Apoi, noi ne-am pregătit de culcare şi au venit asistentele să îl vadă. Una dintre ele ţinea în mână o lumânare“, descrie Ionel Cruceanu ultimele clipe din viaţa miliardarului.

„L-am îngrijit pe Ilie Alexandru“

Mai mult decât atât, omul spune că rudele miliardarului i-au cerut să vegheze la căpătâiul miliardarului Ilie Alexandru şi să anunţe asistentele în cazul în care starea lui de sănătate se înrăutăţeşte. „Fiul lui mi-a zis să mă uit la el până când se va întoarce şi să chem asistentele în cazul în care i se face rău“, mai spune bărbatul.

JR Ewing de România - Om bogat, om sărac

Slobozia: Armăsarii pursânge ai lui Ilie Alexandru, în „padocul" Cămătarilor

În cele două zile cât a stat internat, miliardarul nu s-a ridicat din patul său şi nici nu a schimbat vreo vorbă cu oamenii cu care a împărţit salonul de spital.

„Stătea cu faţa în sus şi respira foarte greu. Nu putea să vorbească, se vedea că este bolnav“, adaugă Emil Corlăţeanu, celălat coleg de salon al lui Ilie Alexandru. Maria Corlăţenu (75 ani), soţia lui Emil, spune că a încercat să îi porte de grijă miliardarului de carton. „Se dezvelise şi am pus pătura pe el. S-a uitat la mine, dar nu a zis nimic, pentru că nu putea să vorbească“, spune femeia.

Ilie Alexandru a fost internat joi pe secţia de Neurologie, trecând în nefiinţă o zi mai târziu.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite