Slobozia: „Există suspiciuni că explozia ar fi fost provocată de cineva !“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta întocmită de către autorităţi în cazul exploziei apartamentului situat la etajul doi al blocului F6 scoate la iveală detalii surprinzătoare. Se pare că deflagraţia a fost provocată intenţionat.

Ceea ce i-a condus pe anchetatori la această ipoteză este faptul că respectivul apartament era deconectat de la reţeaua de gaze de mai bine de trei luni, din cauza datoriilor acumulate de către proprietari.

Citiţi şi: Explozie puternică la un apartament din Slobozia

              Locatarii blocului groazei au dormit sub cerul liber

„Din cercetări am aflat că apartamentul este deconectat de la gaze. Tocmai de aceea au apărut suspiciuni cu privire la faptul că explozia ar fi putut fi provocată de cineva“, susţine Gigi Petre, subprefectul judeţului Ialomiţa, care a venit astăzi de dimineaţă, alături de alţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene pentru a lua la cunoştinţă date despre cumplita tragedie.

Ancheta a durat 12 ore

Criminaliştii ialomiţeni au cercetat fiecare colţişor din cele două camere ale imobilului şi au trimis probe spre analiză la Institutul de Criminalistică din Bucureşti. Oficial, anchetatorii susţin că în apartament au fost scurgeri de gaze, însă ei încearcă acum să descopere cum a fost posibil să se întâmple acest lucru.

„Analiza de laborator va stabili clar care au fost cauzele care au condus la producerea exploziei“, susţine Andreea Dănilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Ialomiţa



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite