Slatina: Victima şi-a schimbat declaraţia: "Nu Bercea m-a înjunghiat, ci fiul său Ion!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bercea este audiat în acest moment la Tribunalul Olt.

În timp ce magistraţii îl audiază pe Bercea pentru a decide dacă va fi arestat pentru 29 de zile pentru tentativă de omor sau va fi cercetat în stare de libertate, tatăl victimei declară că Mercedes şi-a schimbat declaraţia. "Ionuţ nu a fost conştient atunci când a declarat că Bercea l-a înjunghiat, era sub anestezie. Acum spune că nu este sigur, dar crede că Ion Dinică este vinovat. Cel care l-a înjunghiat avea un fes pe cap, aşa că nu poate fi sigur dacă a văzut bine. Dacă nu a fost el şi l-am acuzat degeaba, ne pare rău că l-am acuzat pe Bercea. Dar dacă a făcut-o el, Bercea să plătească!", declară Felix Anghel. Ion Dinică are doar 13 ani şi, în cazul în care s-ar dceide că el este vinovat, fiind minor nu răspunde penal pentru fapta sa.

image

Felix Anghel spune acum că nu Bercea i-a înjunghiat fiul

Ion a declarat încă de ieri pentru Adevărul de Seară Slatina că el este vinovat: „Ne-am întâlnit la Drăgăneşti, în barul lui tata. Îl căuta pe fratele meu, Laurenţiu, dar m-a văzut pe mine şi a început să mă alerge prin bar. M-a prins şi mi-a băgat mâna în gât. Atunci i-a căzut briceagul din buzunar. Eu l-am luat şi am vrut să mă apăr, să-l sperii, să-l zgârii, nu să-l tai rău. Eu sunt vinovat. Tata nu era aici, era plecat la o rudă bolnavă“.

Citeşte mai multe despre acest caz:

Slatina: Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile

Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Slatina: Iacobescu: „Bercea va trebui să spună cum şi-a construit imperiul financiar şi pe cel imobiliar. Vorbim despre o caracatiţă în jurul lui"

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite