Slatina: Un tânăr băut a intrat cu maşina într-un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au ajuns la spital, azi-dimineaţă, după ce autoturismul condus de unul dintre ele s-a izbit violent de un stâlp metalic. Potrivit poliţiştilor, şoferul era băut.

NU RATA:

Şoferul ucigaş de la Zărneşti a dormit o noapte în pădure

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Alexandru C., de 23 de ani, din Slatina, conducea un atoturism marca Opel, proprietatea tatălui său, pe strada Cireaşov din oraş. Tânărul se afla în maşină cu alţi doi băieţi, Ionuţ S., de 27 de ani şi Marius C., de 28 de ani, ambii din localitate. Poliţiştii au stabilit că şoferul a pierdut controlul volanului, autoturismul a pătruns pe sensul opus şi a intrat într-un stâlp metalic pentru susţinerea cabului electric. După impact, maşina s-a lovit de zidul unei clădiri. Conducătorul auto şi cei doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital.
„Am auzit o bubuitură puternică şi multă gălăgie şi am ieşit în balcon să văd ce s-a întâmplat. Mai mulţi oameni erau pe lângă maşină, încercau să deschidă uşile ca să-i scoată pe pasageri. Apoi au venit trei ambulanţe şi Descarcerarea. L-au scos pe şofer şi pe pasageri şi au fost duşi la spital”, a spus o locatară, Liana Stancu, de 50 de ani.
Potrivit Cristinei Tihan, purtătoarea de cuvânt a spitalului din Slatina, victimele au rămas sub supraveghere medicală, iar şoferul este internat la Terapie Intensivă.

I-au salvat centurile de siguranţă 
Poliţiştii spun că şoferul şi cei doi pasageri au fost salvaţi de centurile de siguranţă şi air bag-urile maşinii. „Au avut noroc că purtau centurile, iar maşina avea air bag-uri. Altfel puteau fi răniţi grav. Autorurismul s-a izbit violent de un stâlp şi apoi de o clădire”, a sps comisarul Nicolae Cărămizaru, şeful Biroului Siguranţa Circulaţiei din Mediul Urban.
Şoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite