Slatina: Motociclist rănit grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul Caracal, luni seară, în urma unui accident de motocicletă. Acesta nu purta cască de protecţie şi nu avea permis de conducere.

NU RATA:

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Disperare în familiile celor trei motociclişti spulberaţi de taxi

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Un motociclist din comuna Brastavăţu se zbate între viaţă şi moarte, după ce vehicul pe care îl conducea s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul a avut loc în jurul orei 23.30, pe raza comunei Brastavăţu.


În urma impactului, bărbatul, Ninel M., de 44 de ani, a fost transportat la Spitalul Caracal. „Pacientul a fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere, traumatism cranio-facial şi de coloană. El a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru noi investigaţii şi tratament de specilaitate”, a explicat medicul Hariton Laibăr, de la Spitalul Caracal.


„Conducătorul motocicletei nu purta casca de protecţie şi nu deţinea permis de conducere. I-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a spus Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Cercetările continuă în acest caz.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite