Gergo Szabo îşi va apăra trofeul la Sibiu Rally Show

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gergo Szabo a dominat Raliul Iaşiului
Gergo Szabo a dominat Raliul Iaşiului

Gergo Szabo, campionul naţional de raliuri en-titre şi câştigătorul Sibiu Rally Show 2009, şi-a anunţat participarea şi la ediţia din acest an a competiţiei similare cu celebra „Cursa Campionilor".

CITEŞTE ŞI:

Sibiu Rally Show încheie anul automobilistic în România

Maşina de epocă face bani la nunţi în Sibiu

Gergo Szabo, pilotul Jack Daniels Rally Team, este primul campion care şi-a anuntat prezenţa la Dementor Rally Show, competiţie care încheie sezonul 2010 din Campionatul Naţional de Raliuri. După ce şi-a apărat titlul naţional în Raliul Iaşiului, Gergo Szabo este pregătit să repete, la Sibiu, performanţa din 2009, când a devenit „Campionul Campionilor".

„Vin la Sibiu pentru spectacol. Voi face show pentru iubitorii de raliu din Sibiu, pentru sponsorii mei, pentru prieteni şi pentru toţi cei care m-au susţinut de când vin în România. Sibiu Rally Show este un eveniment drag mie şi de aceea voi fi prezent şi în acest an", a spus Gergo Szabo, dublu campion naţional de raliuri în România.

Dementor Rally Show, competiţie ajunsă la ediţia a şasea, se va desfăşura anul acesta în perioada 5 - 6 noiembrie şi, în premieră, vor fi acceptaţi piloţii de la toate grupele din Campionatul Naţional de Raliuri. Vineri, în prima zi de spectacol, sunt programate întrecerile dintre cei care concurează pe maşini Dacia Logan şi piloţii de la grupele H şi K, startul fiind programat pentru ora 14:00, iar sâmbătă, 6 noiembrie, în cea de-a doua zi, se vor da luptele la grupele A, maşini cu tractiune faţă, şi N, maşini cu tracţiune integrală, startul fiind programat la ora 10:00.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite