Sibiu Rally Show încheie anul automobilistic în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Danny Ungur (Citroen) a câştigat în 2009 clasa A
Danny Ungur (Citroen) a câştigat în 2009 clasa A

Asemănător celebrei Curse a Campionilor, la care participă anual cei mai buni piloţi din lume, Sibiu Rally Show va oferi piloţilor din Campionatul Naţional de Raliuri şansa de a se confrunta pentru ultima oară în acest sezon 2010. Evenimentul va avea loc în zilele de 5 şi 6 noiembrie.

CITIŢI ŞI;

Cascadorii cu maşini gigant,la Sibiu (FOTO)

VIDEO – Mașini tunate și fete tari la o expoziție de tuning de la Sibiu (GALERIE FOTO)

Cele mai tari maşini de la Sibiu Auto Moto Show (FOTO)

Ajunsă la cea de-a şasea ediţie, competiţia este deschisa, în premieră, pentru piloţii tuturor grupelor din campionatul intern. Astfel, în prima zi vor lua startul cei care concurează pe maşini Dacia Logan şi cei de la clasele H şi K, urmând ca în a doua zi să intre concurs bolizii din clasele A şi N.

„Ştiu că anul acesta a fost unul mai dificil din punct de vedere financiar şi că sunt mulţi piloţi care nu au participat la toate etapele din Campionatul Naţional de Raliuri.Tocmai de aceea am decis ca la ediţia din acest an să poată lua startul toţi piloţii şi sper ca aceştia vor veni într-un număr cât mai mare la Sibiu Rally Show", a declara Sorin Itu, organizatorul competiţiei.

Până acum, la Sibiu Rally Show au triumfat Titi Aur, în 2005 şi 2006, Jarkko Miettinen în 2007, Manuel Mihalache în 2008, Danny Ungur, la grupa A, şi Gergo Szabo, la grupa N, în 2009.

Gazda competiţiei va fi, ca de fiecare dată, circuitul de rally-cross, acolo unde are loc super-speciala din Raliul Sibiului.

Program:
Vineri, 5 noiembrie, ora 14.00: Dacia Logan, Clasele H şi K
Sâmbătă, 6 noiembrie, ora 10.00: Clasele A şi N

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite