Cascadorii cu maşini gigant, la Sibiu (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute sute de sibieni s-au înghesuit aseară în parcarea Sălii Transilvania,  pentru a asista la un spectacol  plin de adrenalină, prezentat de opt cascadori din Germania.

CITIŢI ŞI

VIDEO – Mașini tunate și fete tari la o expoziție de tuning de la Sibiu (GALERIE FOTO)

Sosită pentru prima dată la Sibiu, trupa „Alexander Neigert“ a încântat publicul cu mai multe numere de senzaţie, cu treceri printr-o perdea de foc sau numere executate peste câteva maşini de la Remat. 

image

Cascadorii i-au implicat şi pe cei prezenţi în show-ul lor, cinci persoane din public fiind invitate să se urce în maşină, într-un număr de echilibru pe două roţi. „ Este un show pentru toate gusturile, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, trupa face parte din primele cinci trupe de acest gen şi sperăm ca spectacolul acestora să aibă succes şi la Sibiu“, a spus Mircea Robu, organizatorul evenimentului de la Sibiu.

image


Cauciucuri uriaşe contra maşini obişnuite
Piesele de rezistenţă ale serii au fost cele două maşini gigant, cu care cascadorii Alexander Neigert şi Christoph Neighert au zbrobit pur şi simplu vechile maşini româneşti, luate de la Remat.

image

Nu au lipsit însă nici momentele mai puţin plăcute, în care una dintre maşinile cascadorilor nu a vrut să mai pornească şi a trebuit înlocuită sau clipele în care organizatorii au fost nevoiţi să-i îndepărteze pe tinerii care încercau să intre la spectacol sărind gardul. Chiar şi aşa, cei prezenţi s-au declarat încântaţi de prestaţia nemţilor.

image

Cei mai fericiţi au fost, bineînţeles, copiii. „ Mi-a plăcut când au trecut prin foc şi când s-au urcat cu maşinile acelea mari peste cele mici“, ne-a spus Alexandru Cristea, în vârstă de opt ani.

Show-ul nemţilor mai poate fi urmărit astăzi şi mâine, de la ora 19.30. Preţul unui bilet la spectacol este de 25 de lei, pentru cei care vor să stea în picioare şi de 35 de lei pentru cei care vor să stea pe băncuţe.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite