“Ziua Părinţilor de Îngeri” celebrată la statuia lui Eminescu din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia Eternul Miracol Materna Alinare, iniţiată şi susţinută de actriţa Bianca Brad, organizează duminică, 30 mai, la ora 17.30 a treia ediţie a manifestărilor cunoscute din anii trecuţi cu numele de “Ziua Părinţilor de Îngeri”.

CITIŢI ŞI:

Tot Sibiul petrece timp de zece zile

Târg naţional de jucării unice din lemn și materiale ecologice

VIDEO - Un sibian complet dezbrăcat, a vrut să se arunce de pe un bloc, la Sibiu

Evenimentul  se va organiza pentru a doua oara la Sibiu, la statuia vestitului poet, din parcu Sub Aribi. Susţinând drepturile părinţilor de a-şi comemora cum se cuvine copiii născuţi fără viaţă sau plecaţi prea curând din această lume, simpatizanţii E.M.M.A. vor aprinde anul acesta lumânări, simultan, în 14 oraşe din România şi în 4 oraşe din afara ţării, respectiv în Anglia (Londra), Canada (Vancouver), Franţa (Jossigny) şi Germania (Offenburg). 

“În fiecare an încercăm, şi în acest mod, să oferim părinţilor care au trecut prin drama pierderii unui copil, suportul emoţional de care ştim că au nevoie indiferent de circumstanţele care au marcat această tragedie. Din proprie experienţă ştiu că nici un om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva şi că o vorbă bună spusă cu sinceritate poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte încercările vieţii” spune actriţa Bianca Brad. La ora 17.30 vor fi aprinse lumânări în memoria copiilor pierduţi şi vor fi înălţate baloane colorate, ca ritual simbolic de despărţire a celor îndureraţi de copiii duşi din lumea celor vii.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite