Târg naţional de jucării unice din lemn și materiale ecologice, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu două zile înainte de Ziua Copilului, Complexul Naţional Astra organizează cea de a 3-a ediţie a Târgului Naţional de Jucării.

CITIȚI ȘI:

VIDEO - Un sibian complet dezbrăcat, a vrut să se arunce de pe un bloc, la Sibiu

Sibiul se „războieşte” la „Challenge Day 2010” cu Subotica şi Cienfuegos

Profesori în făcut bani. Şefii facultăţilor din Sibiu au salarii colosale

Părinţii copiilor, dar mai ales odraslele acestora vor avea la dispoziţe să aleagă dintr-o  categorie de jucării, din ce în ce mai ignorată în ultimii ani. Este vorba de jucăriile simple din lemn, lână şi cârpe, de cele confecţionate din materiale ecologice şi care nu sunt periculoase pentru copii. Cei care vor să meargă la eveniment o pot face sâmbătă şi duminică la standurile din Parcul Tineretului, târgul fiind deschis în intervalul orar 11.00 – 19.00.
„Ediţia din acest an se bucură de prezenţa unor renumiţi creatori populari de jucării tradiţionale din ţară. Dacă vom avea parte de vreme nefavorabilă, târgul va fi mutat în sala de expoziţii de la Casa Artelor, din Piaţa Mică 21” a explicat Simona Ghiorghieş, organizatoare a evenimentului.
Elevi alături de nume mondiale ale tatuajului, la Transilvania Tattoo
Program artistic variat
Meşteri creatori şi trupe de teatru pentru copii vor fi prezenţi la eveniment. La târg vor fi expuse şi standuri cu turtă dulce, vata de zahăr, cocoşeii sau mere glasate. Pe toată perioada desfăşurării târgului copiii sunt invitaţi să participe şi la diferite concursuri de desene pe asfalt, construirea de puzzle-uri sau concurs de desene cu obiectul preferat din târg. Faţă de anii anteriori, noutatea cea mai mare este dată de faptul că vor fi organizate şi ateliere pentru micii meşteşugari. „Copiii au astfel ocazia să intre în contact direct cu lumea creaţiei autentice prin activităţi adaptate vârstei lor precum modelarea plastilinei, împletitul fibrelor vegetale, confecţionatul de păpuşi, zgărdane din mărgele colorate, olărit, morişti şi multe altele”, a mai explicat Simona Ghiorghieş.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite