Week-end teatral cu spectacole de succes la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional „Radu Stanca” vă propune la acest sfârşit de săptămână un program special, care se impune după succesul extraordinar întregistrat de spectacolele noastre la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia a XVII-a.

CITEŞTE ŞI:

Tineri din mai multe ţări se întâlnesc la Sâmbăta de Sus

Au început înscrierile pentru un loc în căminele studenţeşti din Sibiu

Aura Urziceanu cântă, joi, la Sibiu

Două dintre spectacolele la care biletele s-au epuizat cu mult timp înaintea începerii festivalului se vor juca în acest weekend. Vineri, 18 iunie, şi sâmbătă, 19 iunie, de la orele 22.00, Teatrul Naţional „Radu Stanca” prezintă la Hala Balanţa „Faust” după J. W. Goethe, regia Silviu Purcărete, spectacolul care a devenit un punct de atracţie turistică al Sibiului şi care a adus aici sute de iubitori ai teatrului din toată ţara, dar şi din afara graniţelor ei.

Tramvai şi autobuz

„Un tramvai numit Popescu”, pe un scenariu de Gavriil Pinte după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu, regia Gavriil Pinte, se va juca duminică, 20 iunie, de la ora 14.00, în tramvaiul care circulă pe ruta Sibiu - Răşinari. Un alt spectacol itinerant regizat de acelaşi Gavriil Pinte, „Astăzi nu se fumoează”, îşi va începe călătoria sâmbătă, 19 iunie, ora 14.00, din parcarea Teatrului Naţional „Radu Stanca”.

Bilete în vânzare

Biletele pentru aceste spectacole sunt aproape epuizate, iar doritorii care se grăbesc le pot încă achiziţiona online, pe www.sibfest.ro, şi de la Agenţia Teatrală din Sibiu (Str. Nicolae Bălcescu, nr. 17).

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite