Au început înscrierile pentru un loc în căminele studenţeşti din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii care vor să stea într-unul dintre căminele Universităţii „Lucian Blaga“, în anul şcolar 2010-2011 îşi pot depune, începând de astăzi, cererile de cazare.

CITIŢI ŞI

Un sibian merge la Campionatul Mondial de fotbal pentru roboţi în Singapore

Mediaşul citeşte şi dă mai departe

Potrivit reprezentanţilor ULBS, şa dispoziţia tinerilor studenţi vor fi puse şi anul acesta aproximativ 1.900 de locuri, în cele  şase cămine pe care le au în administrare.

Ca o noutate, studenţii nu îşi vor mai depune cererile la sediile facultăţilor, procedura fiind mult simplificată. „ Toate cererile se găsesc pe site-ul Universităţii şi pot fi depuse, până în 9 iulie, la sediul Direcţiei Generale Administrative, de pe Bulevardul Victoriei, şi nu la facultăţi, ca până acum. Ulterior, noi ne vom ocupa de toate detaliile şi vom repartiza, către facultăţi aceste cereri. În plus, studenţii vor avea obligativitatea de a-şi confirma locul de cazare la o adreesă pe care o găsesc pe cerere, pentru a nu ne mai trezi în situaţia anilor anteriori, cu probleme în luna septembrie“, a spus Ramona Todericiu, director general administrative-adjunct, în adrul ULBS.

Cât despre taxele de cazare, acestea urmează să fie stabilite în luna august. În prezent, valoarea acestora variază între 110 şi 430 de lei, pentru studenţii bugetari, şi cu aproximativ 60 de lei în plus, pentru studenţii de la taxă.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite