Vernisaj cu 1000 de poze la expoziţia "1001 culori şi poveştile lor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociatia Colors si partenerii ei invită sibienii la vernisajul expozitiei „1001 culori si povestile lor”, în data de 10 decembrie, de la ora 14.00 în curtea interioară a Primariei Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Stand Freecycle în Piaţa Mare la Târgul de Crăciun

Caltaboşi, cârnaţi şi pomana porcului, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

Regal folcloric, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, din Sibiu

Expoziţia încheie activităţile derulate pe parcursul anului 2010 în cadrul proiectului "Colorează-ţi comunitatea!" prin care tineri din ONG-uri locale şi bloggeri au încercat să scoată la iveală culorile şi lucrurile pozitive din comunitate.

Astfel din primavară şi până în prezent, tinerii participanţi din cele două oraşe participante, Braşov şi Sibiu, au realizat mii de poze care evidentiaza viaţa culturală, istoria şi activităţile de zi cu zi sau evenimentele comunităţii.

„În cadrul expoziţiei veţi putea vedea toate cele 1000 de poze, reprezentând culori ale Braşovului şi Sibiului, cea de-a 1001-a poza care a câştigat concursul organizat pe site, pozele votate, câştigătoare în cele 10 săptamâni de concurs şi îi veti putea cunoaţte pe iniţiatorii şi participantii proiectului” spun organizatorii acestei acţiuni.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite